Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkilerini değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün birine ulaşmaya karar verebilirsiniz. Genel olarak, tamamen bağımsızsınız. Kendinizi, size gelen herhangi bir zorlukla başa çıkabilecek bir savaşçı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Fakat şu anda yaşadığınız bir şey kendinizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir. Biriyle paylaşmanız gereken endişeleriniz olabilir. Güvenilir bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birisine kendinizi açın, daha iyi hissedeceksiniz!

İnsanlar genellikle sizi hassas bir varlık olarak tanımlıyorlar. Ama uzun vadede, hayatın sapanlarına ve oklarına karşı herkes kadar sert ve hissizleşmiş olduğunuz ortaya çıkabilir. Her halükarda, önümüzdeki gün olaylarla dolu olacak, ancak kendinizi çekmeyecek ve koruyamayacaksınız. Aslında, işiniz veya aileniz gibi kutsal tuttuğunuz idealleri savunan barikatları savunuyor olacaksınız. İşgalciler arkanızdan geliyorlar, bu yüzden kılıcınızı hazırda tutun!

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Arada sırada yalnız olmak istesen de bugün tek başına takılmak istemiyorsun. İnsanların varlığı şu anda senin için önemli. Belki arkadaşlarınla görüşüp hayatınız üzerine laflarsınız. Ya da uzun süredir görmediğin aile üyelerine ziyarete gidersin. Kökenlerinle bağ kurmak ve seni anlayan insanlarla enerjini paylaşmak istiyorsun.Bugün ayaklanıp mahallenizdeki birtakım işlere koşturabilir ve insanları ziyaret edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız herkesin oldukça dalgın ve sohbet etmeye normalde olduğundan daha az istekli olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın. Bugün diğerleriyle ciddi meseleler üzerine konuşmaya çalışmak için uygun bir gün değil. Tüm işaretler insanların daha içe dönük ve kafalarının da biraz karışık olduğu yönünde. Bu yüzden bugün evde kalıp bir şeyler okumanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:34 olduğunda boşluktaki Ay, Akrep burcuna geçiyor. Sizler için pozitif enerjili bir günün başlangıcı oluyor. Akademik hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündüz gerçekleşen Ay-Uranüs karşıtlığı nedeniyle seyahatlerinizde beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Merkür ve Mars kavuşumunun gerçekleştiği akşam saatlerinde partnerinize karşı kendinizi ifade ettiğinizde her şeyin yoluna gireceğini göreceksiniz. Bazı şeyleri içinizde yaşamayı bırakmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini değerlendiriyorsun!Büyük krediler olmasa da bazı girişimlerin için devlet destekli kurumlardan ya da firmalardan yardım talebinde bulunabilirsin. Seni etkisi altına alan endişe ve kaygılar artık son bulacak! Önümüzdeki günlerde hiç alışmadığın şekilde ilişkilerini değerlendirmeye alıyorsun. Sosyal çevrende aranan biri olmana rağmen bugün kulağına gelenler canını sıkabilir. Kariyerinde etkileyici ilerlemeler yaşarken, aşk hayatın seni büyük sürprizlerle karşılayabilir. Son zamanlarda sevdiğin insanlarla sorun yaşadığın konular varsa toparlayıcı gelişmeler kapıda! İlişkin yoksa yeni bir aşka yelken açabilirsin.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ilişkilerinizi ideal görünüyor, ama insanları gerçekçi bakış açısından gördüğünüze emin olun. Hayalleriniz gayet iyi, ama hayalleri olgun ilişkiler gerçekleştirir. Partnerinizin de sizin ideallerinizi desteklemesini beklemeyin. Sizin hayalleriniz kuvvetleniyor. Onları gerçek dünyaya uygulayın.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük duygusuyla yeni ufuklara açılmak isteyebilir, yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla birlikte olmak size keyif verecektir. Duygusal olarak yoğun bir gündesiniz. Hareket ve heyecan içeren olaylar yaşayacağınız zamanlar var.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular, alım satım ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Vergi ve miras işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal stres ve baskıyı kontrol edebildiğiniz takdirde olumlu gelişmeler içerisindesiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizi iyileştirme vakti. Hem dostlarınız hem de özel hayatınızda muazzam bir şifalanma enerjisi altındasınız. İlişkilerle ilgili isteklerinize odaklanın ve bunu doğru kelimelerle evrene ifade edin. Gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Sizin için akşam saatlerinde iletişimde şans görünmekte.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişileri sabırla çok iyi dinleyin ve fevri davranış ve cevaplardan kaçının. Aşk hayatında küçük sürprizlere hazırlıklı olun; romantizm ışıkları yanıyor. Kendinizi sevgilinizin kollarına bırakmak için harika bir gün.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, uzaklardan beklediğiniz tutkulu bir haberi size taşır. Seyahat planları yapmak için harika bir gün.Belki Hindistan'daki farklı öğretilere ilgi duyarsınız. Belki de spiritüel dünyanın sesini dinleyen birinin fikirleriyle beslenmek size iyi gelir. Eğitimler, akademik çalışmalar için son kararınızı artık verin.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareketli bir gün. Gün boyutrafiğiniz hiç eksik olmayacak. Telefon konuşmaları tüm güne yayılabilir. Yine toplantılar ve birikmiş işleri toparlamak derken günün nasıl sonlandığını anlayamayacaksınız. Düşünmeye bile zamanınız olmayacak. Yarın yine bugün gibi yoğun bir gün olacak. Uykusuz kalmamalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün aşırı detaycı, konuşkan ve tez canlı olabilirsin. Hem sezgisel hem de gözlem yeteneğini kullanarak ideallerine giden yolu aydınlatabileceğin, arkana güçlü kişilerin desteğini alıp kendine sağlam hedefler oluşturabileceğin bir gündesin. Öte yandan başkalarının inançlarına karşı şüpheci olabilirsin, bu da seni kibirli olarak algılanmana yol açabilir. What's Your Reaction?

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>