Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Temkinli davranıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 20%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Bugün, tüm ayın en şanslı günü olabilir. Ancak astroloji, sizin rolünüzü göz önünde bulundurmadan olayları ele almaz. Başka bir deyişle, şans için bile çalışmanız gerekir, bir astrolog için bile bu böyledir. Bugün inanılmaz bir şans çizginiz varsa, bunun gerçekleşmesi için bir şeyler yaptığınız içindir!

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Kendini bir grup önünde açıklamak konusunda başarılı olabileceğin bir gün. Söyleyecek önemli şeylerin olabilir. Genelde hislerini şişeleyip fikirlerini rafa kaldırmaya meyilli bir yapıdasın. Fakat şu anda içindeki bütün enerji köpürerek yüzeye çıkıyor. Düşüncelerini başkalarına aktarmaktan korkma. Her şeyi açığa çıkardığın takdirde daha iyi hissedeceksin.Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sebebini bilmeseniz de kişisel dünyanızda yoğun bir gerilim hissedebilirsiniz. Bu çelişme hissi midenizi düğüm düğüm yapıp sizi karşınıza çıkan kişilerle ve durumlarla mantıklı bir biçimde başa çıkmaktan alıkoyabilir. İnsanlar yaptıklarınızı onaylamadığında bunu kişisel bir mesele haline getirmemeye çalışın. Unutmayın ki onların tepkisi sizin genel olarak şahsınıza değil, davranışınıza yönelik.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 06:07'ye geldiğinde Ay, hareketine Yay burcunda devam ediyor. Günün genelinde kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Olumlu bir enerjideyken yeniteklifleri siz beklemezken karşınıza çıkabilir. Öğleden sonra ise Merkür-Satürn arasındaki güzel etkileşim sayesinde şansınızın açılacağı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Dostlarınızdan çok güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temkinli davranıyorsun!Bugün kendini yapman gerekenleri tamamlayamamış gibi hissedebilirsin. Son zamanlarda artan sorunlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, şirket üzerindeki hakimiyetini artırmak isteyeceksin. Çocukları olan bir Balık burcuysan onlarla müze, tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin. Bugün katılacağın davette yeni tanışacağın kişiler hayatında uzun vadede yer alabilirler. Sezgilerin çok güçlü. Gözlem gücün sayesinde bazı konularda daha temkinli davranacaksın.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde var olan sorunları bir kez daha konuştuğunuz veya farklı konularda görüşeceğiniz bir gün olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki pozitif davranışlarınızlaarkadaşlarınızı motive edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşulları abartmamaya çalışın. Bitirmeye çalıştığınız işleri sonlandırmanızı kolaylaştıran zamanlar var. Yeni başlayacağınız işler için planlama yapabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili güçlü kararlar almanızı gerektiren bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreçler zorlayıcı olsa da güçlenmeniz ve başarılı olmak için önemli olacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ikili ve bire bir ilişkiler açısından yanılgı ve aldanmalara dikkat edilmesi gereken bir gün. Sezgilerinize güvenebilirsiniz ancak gerçekçi tutumunuzdan vazgeçmeyin.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklemediğiniz bir seyahat sürprizi gündeminize girebilir. Bir arkadaşınız ya da eşiniz size tatille ilgili bir teklif yapabilir. Dinlenmeye ihtiyacınız olan bu dönemde, bu teklif size ilaç gibi gelecek. Mümkünse değerlendirin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve karizmatik kişilerin desteğini üzerinizde hissedersiniz. Dernekler ve gruplardaki görev tanımlarınızda değişiklik yapılabilir. Geleceğe ait planlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir gün. Sizi önceden beri takip eden gizli bir hayranınız ortaya çıkabilir. Sezgileriniz ve psişik yeteneklerinizi keşfetme günü.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hem hayatınızın hem de maddi dengenizin kontrolünü tekrar ele alma fırsatı yakalıyorsunuz. Adımlarınızı daha kontrollü atacaksınız. Genelde kendini dinlemeyen, sağlıklarına fazla dikkat etmeyen Balık burçları bile kendileri ile daha fazla ilgilenmek istedikleri, daha sağlıklı yaşamak istedikleri bir döneme giriş yapıyorlar.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık;hayatında önemli gelişmelerin olabileceği, yükselebileceğin veya yeni birteklifi alabileceğin bir gün olabilir. Fakatalanında otorite pozisyondaki kişilere karşı fazla cüretkâr tepkiler göstermeye meyilli olabilirsin. Bir anda duygusal kararlar almamaya dikkat etmelisin. Hem evine hem de çalışma alanına yönelik işlerin, eş zamanlı gelişebilir. What's Your Reaction?

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 17" R
Ay
Koç
15° 04' 38"
Merkür
Koç
20° 05' 02"
Venüs
Boğa
07° 53' 43"
Mars
Koç
04° 02' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 03' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 13"
Lilith
Başak
23° 57' 31"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>