Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sakin ve güçlü hissediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Son zamanlarda mutlu bir şekilde beslediğiniz sıcak, sevgi dolu his, romantik yaşamınızı istediğiniz gibi ilerletmek için biraz pratik yapmanızı gerektiriyor. "Az ama öz" lafını unutmayın. Hayatınızda büyük bir aşk ve romantizm olması mutlaka tanıştığınız her kişiyle en iyi arkadaş olacağınız anlamına gelmez. Bugün, daha az insanla daha kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Bugünün oyununun adı uzlaşma, sevgili dostum. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdekilerin ihtiyaçları ile uzlaştırmayı zor buluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı öncelikleri veya aynı yükümlülükleri taşıyamayabilirsiniz ve evde de ailenizin geri kalanından farklı bir frekansta görünüyorsunuz. Akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şeyi yudumlarken ya da gerçekten haberleri izlemek isterken bir sitcom seyrederek akşamınızı geçirdiğinizde şaşırmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişten gelen anılar zihninizi meşgul edebilir. Hayatınız boyunca birçok ilginç macera yaşadınız ve bugün birdenbire onlardan bazılarını ayrıntılarıyla hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta kağıda dökebileceğiniz kadar iyi hikayeler çıkabilir. Başınıza gelen şeylerin bir kısmını kaydetmek eğlenceli olacaktır. Bugün geçmiş hakkındaki düşüncelere kulak verin.

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Günün genelinde sosyal ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Yardım kuruluşlarında aktif rol alarak, yeni projelerin oluşmasında öncülük yapabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter arasında ortaya çıkan olumsuz açı nedeniyle öğleden sonra ilişkinizde kontrolcü tavırlara maruz kalmanız en sonunda abartılı tepkiler vermenize neden olabilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve güçlü hissediyorsun!Kendini uzun zamandır hissetmediğin kadar sakin ve güçlü hissediyorsun. Eylül ayının sana iyi geldiğini fark edeceksin. İsteklerinin peşinden koşmak konusunda kendine engel tanımayacaksın. Her şeyin en iyisine ve en güzeline sahip olma isteğin yaşama karşı olan hırsını güçlendirirken, bir taraftan da sükûnetini korumaya çalışıyorsun. Planlanmış organizasyonlarda iptal söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Aile üyelerine karşı, her şeyin en iyisini ben bilirim gibi bir tavrı takınabilirsin.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha olumlu olmaya gayret edin. Duygularınızı paylaşırken bazı sorunlar, kısıtlamalar olabilir. Arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak iyi gelecek.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların da enerjinizi çekeceği psişik hassasiyete sahip olduğunuz bir gün olabilir. Bu yüzden bugününüz evde vakit geçirmeye uygun.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her ilişkide inişli çıkışlı zamanlar vardır. Bugün ortaklıklarınızdan birinde bazı problemler ortaya çıkabilir ve bu problemlerin derhal çözülmesi kolay olmayacak. Bu ortaklığı kalıcı olarak değiştirmek için ani hamleler yapmayın.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Sosyal hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz.Arkadaş çevrenizde değişimlere hazır olun. Kalıcı ilişkiler hayatınıza girebilir. Belki uzun soluklu bir birlikteliğe yelken açarsınız. Kemikler, dişler, cilt ve deri hassaslaşabilir. Strese dikkat!

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu sert üslubunuz ve inadınızla etrafınızdaki bir çok insanı kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Normalde çok yumuşak insanlarsınız. Hata yaptığınızda suçu hemen başkasında aramaya başladınız. Kendinizle kalıp biraz dinlenmeniz gerekiyor. Hayatınızın hızı ve stresi sizi bu duruma getirmiş olabilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sosyal bir hafta sonu geçirebilir, gezebilir ve neşenin tavan yaptığı bir günde olabilirsin. Belli başlı fırsatlar kapını çalabilir, bunları analiz ederken keyiflenebilirsin. Vizyonunun geniş sorumluluklarının bilincinde olduğundan koşulları hale yola sokup haftayı keyifli bir şekilde sonlandırabilirsin. What's Your Reaction?

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 15" R
Ay
Koç
19° 52' 38" R
Merkür
Koç
20° 19' 55"
Venüs
Boğa
08° 17' 50"
Mars
Koç
04° 17' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 40"
Satürn
Balık
17° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 41' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 17"
Lilith
Başak
23° 59' 41"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>