Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinden taviz vermiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!Sadece size özel, sevdiğiniz bir mekan var mı? Eğer yoksa, belki de bugün böyle bir yer bulmayı ya da oluşturmayı düşünmelisiniz. Pratiklik doğanızda var. Vaktinizi faydalı işler yaparak geçiriyorsunuz. Ama yine de, iç huzurunuzu sağlamak için etrafınızda güzel şeyler bulundurmalısınız. İşe yarar ve amacına uygun eşyalardan ziyade renkli ve ilginç şeyler olmalı. Kendinize, bulunmaktan gerçekten hoşlanacağınız bir alan yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün oyununun adı uzlaşma, sevgili dostum. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdekilerin ihtiyaçları ile uzlaştırmayı zor buluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı öncelikleri veya aynı yükümlülükleri taşıyamayabilirsiniz ve evde de ailenizin geri kalanından farklı bir frekansta görünüyorsunuz. Akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şeyi yudumlarken ya da gerçekten haberleri izlemek isterken bir sitcom seyrederek akşamınızı geçirdiğinizde şaşırmayın!

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketini Oğlak burcunda sürdürüyor. Ay'ın meydana getirdiği uyumlu etkiler sayesinde günün ilk yarısı şansınız çok açık olacaktır. Yapmak istediğiniz, sonuçlandırmayı düşündüğünüz ne varsa öğlene kadar sorunsuz halledeceksinizdir. Saatler 11:30'u gösterdiğinde ise Ay, hareketine boşlukta devam edecek. Ciddi kararlar almak yerine yarına kadar biraz daha beklemeniz iyi olacaktır.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden taviz vermiyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Hırslı bir tavır içinde olabilir ve yapabileceklerinden daha büyük sorumluluklar alabilirsin. Bu durum ilk etapta seni zorlasa da inancını kaybetmeden yola devam etmek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, çalışma koşullarında yapacağın değişiklikler bazı tepkiler almana neden olabilir. Bugün peş peşe gelişecek olaylarla birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin kendisiyle daha fazla ilgilenmeni istemesi, ciddi konuşmalar yapmana neden olabilir. Kendinden taviz vermeyişin seni daha güçlü kılacak. Ailede, özellikle kardeşlerine harcamaları konusunda uyarılarda bulunabilirsin. Hayal dünyasında yaşamaktansa gerçeklerle yüzleşsinler diyeceksin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Bazı kişiler görev ve sorumluluklarını size yükleyebilirler, çalışmaktan vazgeçmeyin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün meslektaşlarınızla birlikte organizasyona katılabilirsiniz. Gelecek ümitlerinizi planlayacağınız zamanlar içindesiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde eksik gördüğünüz konuları tamamlamak yeterli olabilir. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda düzeni oturtmak için gösterdiğiniz çaba partnerinizin gözünden kaçmayacak, aşk ilişkilerinizde iyileşmeye giden bir evredesiniz...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bolca sohbetin yanı sıra ortak keyif ve zevkleri paylaşmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi düşünce ve fikirlerinizle etkileyici olabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde kimseyle çok inatlaşıp ters gitmemeye çalışın. İşler sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Sonrasında pişman olabilirsiniz. Toplantılarda gözlem yapmayı tercih edin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya daha sakin başlıyorsunuz. İçsel fırtınalarınız dinmiş durumda. İletişim kurmaktan kaçan, daha içinize kapanık bir tutum sergileyebilirsiniz. Önemli değil. Kendinizle kalmak size iyi gelecektir. Nasıl daha iyi olacağınızı bilemediğinizde kendinizle konuşmayı denemelisiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları için çok uygun bir dönemdesiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; hedeflerine odaklı olarak, gruplar içinde ve ekip çalışmalarında sorumluluk alabilirsin. Güçlü kişilerle bir araya gelerek, desteklerini alman seni doğru, akılcı ve verimli gelişmelere yöneltebilir. Ortaklık,birliği ya da uzman yardımı ile kariyerinde ilerleme sağlayabilirsin. What's Your Reaction?

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>