Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hassassın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 40%

Sevgilinize bağlantı kurmak için güzel bir gün ve birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Bazen abartıya kaçıp sevgilinizle şık bir restorana gitmek iyi bir olacaktır. Belki de bir otelde hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz? Bekarsanız, özel biriyle bir randevuya çıkmanın tam zamanı. Samimiyet ve güçlü ilişkiler bugünün gündeminde olacak.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ortamlara ve kalabalıklara dahil olabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Aile üyelerinizden bazılarının hayatındaki gündemler aile meclisinde konuşulabilir. Gebelik haberleri alınabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassas olduğun bir gündesin. Evde olmak, sevdiğin aktivitelere vakit ayırmanı sağlayacak. Farklı lezzetlere karşı olan merakın artabilir. Çeşitli denemelerin olabilir. Yakın arkadaşından gelecek telefon, planlarını ertelemene sebep olabilir. Kendi işinin sahibi olan bir Balık burcuysan, ödemelerinde yaşayacağın sorunlar sinirlerini bozabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün can sıkıntınızı giderebilmek adına kendinizi alışverişe verebilirsiniz. Her beğendiğinizi alma isteği baskın gelse de gelir gider dengenizi bozmamaya özen göstermelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi verimli hissedebileceğiniz de bir dönemdesiniz. Kitap okumak ya da sanatsal aktivitelere dahil olmak ruhunuzu ferahlatabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Müjdeli bir misafir ağırlamanız mümkün. Yaşam alanınızda değişiklikler yapmak zihninizi boşaltıp daha iyi odaklanmanızı sağlayacaktır. Aşk hayatınızda bazı endişe verici durumlar olabilir. Kavga başlatmadan önce sebebin buna değdiğinden emin olun.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ispat edecek bir çalışmanın altına imza atacaksınız. Gücünüze güç katacak kişilerle çalışmaktan yanasınız. Olumsuz bir kişi olarak anılmak tarzınız değil ve değerlerinizi koruyarak, adımlarını dikkatli atıyorsunuz.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sürdürebilmek istiyorsanız, ona güvenmeyi öğrenmelisiniz. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili harika ipuçları alacaksınız. Bugün kendinizi arkadaşlarınız ve ailenizle kuşatın.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her zamanki sakin yapınızdan farklı konumlarda olabilirsiniz. İçinizde kopan fırtınalara dur diyemiyorsunuz. Maddi kazançlar konusunda yeni arayışlar peşinde olmanız, hatalı davranışlara neden olabilir. Düşünmeden önce bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Gözünüzü yüksekler de olması iç kaynaklarınızı tüketebilir.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 05" R
Ay
Başak
23° 37' 53"
Merkür
Koç
16° 59' 41"
Venüs
Koç
19° 02' 37"
Mars
Balık
22° 13' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 48"
Satürn
Balık
15° 40' 21"
Uranüs
Boğa
21° 48' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 06"
Lilith
Başak
22° 15' 42"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:12

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>