Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan çok güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Bunu fırsat bilip bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle son günlerde bazı insanlarla yapmış olduğunuz görüşmeler size olumlu bir çok yön gösterecektir. Ailenizle olan bağlarınız biraz zayıf, bu nedenden dolayı bugün onların gönlünü almayı düşünebilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, karşıt görüşte olan kişilerin sizin üzerinizdeki etkisini işaret ediyor ve bu konuların şu sıralarda hayatınızdaki önemini vurguluyor. Faydalı olan ortaklıklar, işler ile verimsiz olanın birbirinden ayrılması için, resme iyi bakmak lazım. Saat 04:35 Merkür-Chiron kavuşumu, yaşamımızın asıl amacını anlamamızda bize destek verdiği gibi, kendi içimizdeki gücü keşfetmemizde ve inancımızı sağlamlaştırmamızda bize rehberlik eder. Hem zihinsel hem de fiziksel manada bizi kuvvetlendirerek cesur adımlar atabilmemizde yardımcı olur. İnsanın aslında çaresiz bir varlık olmadığının altını çizer. Bize şunu söylemektedir. Aradığın tüm yardım aslında senin özünde var. Senin bir aracıya ihtiyacın yok. Yeter ki, kendinle teması kesme diyerek bize telkinde bulunur. Bize yollar gösterir, bizi uyandırır ve kendimizin farkına varmamızı sağlar. Doğamızda var olan ve bize yaratılırken bahşedilen değerleri ortaya çıkarmamızda telkinde bulunur. Bütünün içindeki yerinizi algılamanızda yardımcıdır. Ayrıca şans verir, ruhu arındırır, şifalandırır. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda ilişkilerimiz üzerinde duracağız. Temeli sağlam olmayan beraberliklere şans tanıyıp tanımayacağımız yönünde düşüneceğiz. Gelişimden yana olacağız. Karşılıklı paylaşım veyabirliğine dayanmayanları devre dışı bırakmak isteyebiliriz. Saat 23:08 Ay-Neptün karşıtlığında, endişeleri bir yana bırakıp kendimizi mutlu etmeyi bilelim. Hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın, tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve çekin mutlulukları gönül dünyanıza. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam da kafanı boşaltmak için dışarı çıkmışken, hoşlanmadığın biriyle karşılaşıp sohbet etmek zorunda kalabilirsin.

11 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır ve güç gerektiren önemliprojeleri hayatınızın gündemini oluşturabilir. Kulağınıza çalınan her haber doğruluk payı taşımayabilir.

11 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdakileri ya da eşinizi daha iyi dinlemelisiniz. Tamamlanması gereken işler var.

11 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk...

11 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı arkadaşlarınız özel hayatınızda kararsız kaldığınız konularda devreye girebilirler. Özel yaşantınızda kafanıza takılanlar bu dönem sizi bir türlü rahat bırakmıyor. Birkaç gün boyunca bu konularda son derece hassas olacaksınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veyaortağınızla vakit geçireceğiniz bir cumartesi gününü planlayabilirsiniz. Fedakar ve titiz bir davranış biçimiyle karşınızdaki kişiye hoş duygular ve güven aşılayabilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Merkür ve Chiron sizin burcunuzda kavuşum halindeler. Dolayısıyla bilhassa alıngan olabileceğiniz gibi yaralayıcı bir konuşma tarzına sahip olabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızın size motivasyon gücü vereceğini bilmelisiniz. Ancak abartı güç savaşlarından ve rekabetten kaçınılması yararınıza olacaktır.

11 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün genişlemesi ve yaratıcı yönünüzün güçlenmesi, gerçekçiliğinizi kaybetmeye başlamanıza neden olabilir. Çevrede olan bitenleri istediğiniz gbi değil, gerçekte oldukları gibi görün ve yaklaşımlarınızı buna göre belirleyin.

11 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 32' 16" R
Ay
Akrep
19° 57' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 48' 15"
Mars
Balık
25° 50' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 03' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 20"
Lilith
Başak
22° 46' 48"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>