Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında kalacağınız ve geleceğe yönelik bazı endişeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınızda küçük sorunları büyütebilir ve önemli gerginlikler haline getirebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınmalı ve istikrarı korumaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz abzı küçük sorunların çıkabileceği ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz yada gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir. Metotik olarak günlük rutin işlerinize devam edeceksiniz ancak işlerinize her zamankinden daha fazla enerji harcamanız gerekebilir.

Maddi durumunuzda önemli ölçüde bir değişikliğin olmayacağı bir gündesiniz ve bütçenizi dengeli olarak düzenlemeye çalışacaksınız. Daha önceden planladığınız doğrultuda alışveriş yapabilir özellikle giyim konusunda harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda genel anlada rahat etkiler altında olacaksınız.

Bugünyaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak kendinizi yeniliklere fazla kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserliğinizi ve özgüveninizi iyi dengelemeniz gereken bazı problemleriniz var. Bunların üzerine gidiş tarzınız bu dengeyi etkileyebilir. Daha kararlı görünmeniz gerekiyor. Belli konulardaki motivasyon ihtiyacınız, ilginç gelişmelerle karşılanabilir. Ama bu konularda motive olmanız, kendinize olan güveninizi aşırılıklara vardırma riskini de taşıyacak.

8 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:33 Ay-Uranüs görünümü, kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme, idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 08:25 Merkür-Pluto olumlu görünümü, hedeflerinizi derinlikli olarak ele almanızda, sağlam adımlar atmak için gözden geçirmelerde bulunmanızda sizi kuvvet aşılıyor. Kendini keşfetmeniz için, özünüzle dürüst bir şekilde temas etmenin önemi büyük. İnsanın kendi içindeki gücü yeniden kazanmasında ve hayatı kucaklamasında ileriye dönük olarak bu görünümü olumlu buluyorum. Saat 17:59-19:45 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında sakinlik, ılımlılık ve hoşgörünün son derece önemli olduğunu her zaman söylüyorum. Güvence, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Bu güçlü hassasiyet beraberinde tedirginlik yaratır. Her şey üzerimize geliyormuş gibi düşünürüz. Ailemizi, sevdiklerimizi özleriz. Birisi ters bir söz etse, sanki dünyanın sonuymuş gibi algılarız. Bütün bu ruh halleri çoğumuzda yaşanabilir. Benim tavsiyem, kısa molalar vermek, biraz rahatlamak, mümkünse dinlenmek, müzik dinlemektir. Saat 19:45 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, duygularımızı ifade ediş biçimimiz zaman zaman fevri olabilir. Gördüğümüz aksaklıkları titizlikle gözlem altına alırız ve bunların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Dünya Kadınlarının 365 günü kutlu olsun. Her dem sevdiklerimizle birlikte yan yana olmamız dileğimle,

8 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşım dediğin kişiler ne kadar iyimser görünseler de farklı planları olabilir. Ve bu durum seni incitebilir.

8 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

8 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda ifadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İlişkilerinize önem verebilirsiniz.

8 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek veren biriyle bir araya gelip konuşma fırsatı elde edeceksiniz. İşlerinizi ihmal etmeniz sıkıntılarınızı atlatmanızdan kaynaklanıyor. Patronlarınız...

8 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

8 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar fikirlerinize fazlasıyla önem verecek. İş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız.

8 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah enerjiniz huzur vericiyken akşama doğru daha baskıcı olmanız mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı kibirli davranmamaya çalışmalısınız. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda kalıcı fikirlere yönelmeli ve somut kararlar almalısınız.

8 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ve sevgi söz konusu olduğunda kendinizi ifade etmekte zorlanmayabilirsiniz. Ay Yengeç burcunun son derecelerinde ilerlemeyi sürdürürken yaşamınızın tam kalbinde olan kadınlara, annenize duyduğunuz sevgi veya aşk geçmiş konu, olay ve hatıralarla birlikte gündeminizde yer edebilir. 

8 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>