Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

7 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Yengeç burcu seyri, içimizdeki çocuğu, güzel duygularımızı, bize haz veren ne varsa her şeyi gönlümüzün içinde baş köşeye oturtuyor. Saat 12:20 Ay-Neptün görünümü, olumlu bir niyet ve inançla dolu oluşun işaretçisidir. Moralinizi yükselticidir. Hayatla barışıksınızdır. Saat 14:08 Ay-Venüs görünümü, harcamalarda ölçülü davranmanın önemini vurguluyor. Bütçemize uygun hareket edelim. Çünkü Venüs geriliyor. Bir anda verilen kararlar, alınan ürünler, kabul edilen teklifler, yapılan görüşmeler daha sonra pişman edici olabilir. İyice düşünelim. Saat 21:48 Ay-Güneş görünümü sizi destekleyicidir. Sevilme arzunuz, tutkuyla bağlanma ihtiyacınız hayli yükselir. İlişkisi olmayanlar, şansın kendilerine yakın bir zamanda güleceğini hissediyor olabilirler. Saat 23:12 Ay-Merkür görünümü, ılımlı, hoş duyguların akışını kolaylaştırıyor. Güzel bir şeyler duyabiliriz, bunlar bizi etkileyebilir. Bu saatlerde zihnimiz huzurludur. Güven ve sevgi bizim için başımızın tacıdır. Günün güzellikleri yüreğinizi şenlendirsin. Her işinizin rast gitmesi dileğimle,

7 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerini gece gördüğün rüyaların etkisinde geçirebilirsin. Akşam üzeri şaşırtıcı bir haber alacaksın.

7 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız konuşma ve görüşmeler önem kazanabilir. İlişkiler üzerine önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

7 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

7 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten...

7 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

7 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki konuları ve fikirleri insanlarla paylaşma arzusu duyabilirsiniz. Önemli fikir birlikleri içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi güvende ve iyi hissedeceksiniz.

7 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için uygun fırsatlara sahipsiniz. İlham kaynağınız mesleki alanınızda değer verdiğiniz bir otorite figürü olabilir. Ancak bu kaynak sizin hedef veya kişiliğinizle örtüşmeyebilir. Yeni bir aşk veya evlilik için de olumlu etkiler altında bulunuyorsunuz. Hayatın zevklerinden daha çok keyif alabileceğiniz etkilere sahipsiniz. Geçmişe özlem hissi artacak, çocukluk günleriniz yad edilecektir. Ancak ruhunuzda naifliğin, romantizmin ve sevginin yoğun olacağı bir huzuru içselleştirebilirsiniz.

7 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 23" R
Ay
Başak
18° 27' 11"
Merkür
Koç
17° 10' 47"
Venüs
Koç
18° 30' 09"
Mars
Balık
21° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 46"
Satürn
Balık
15° 37' 46"
Uranüs
Boğa
21° 46' 41"
Neptün
Balık
28° 35' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 34"
Lilith
Başak
22° 12' 47"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>