Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tekrarlanan Olaylar Yaşanabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Sosyal hayatınız aniden epey hareketlenebilir. Belki de pek çok partiye davet edildiniz. Ya da bir doğum günü kutlaması yahut bu tarz özel bir olay için aileniz bir araya geliyordur. Yeni tanışacağınız birkaç kişiyle yemeğe çıkmak fırsatınız bile olabilir. Her bir sosyal duruma uygun iyi giysilere yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kimse sizin kadar stil sahibi değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve ailenizle ilgilenebilir, yemek ve davet programları yapabilir, yaşamdan keyif almaya ve mutlu olmaya odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde ortak çıkarları gözetmelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kişisel problemlerine karşı geçici çözümler bulman pek işe yaramıyor olabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan geçmişte kalmış sorunlar tekrara gün yüzüne çıkıyor. Vereceğin kararların söylediğin sözlerin önemini kavramalısın. Maddi beklentilerin gündemine gelecek.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle organizasyon yapmak için harika bir gün olabilir. Online görüşmeler dostluklarınızı pekiştirebilir ve mesafeleri yakınlaştırarak sizleri fazlasıyla motive edebilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Maddi konularda yeni gelişmeler var.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza bir takım yenilikleri almak için çaba göstermeniz gerekmekte. Özellikle işinizde olumlu bir tutumda olmanız herkesle aranızdaki bağı güçlendirebilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle evde zaman geçirmek bugün size çok iyi gelecek. Oturun ve güzelce sohbet edip birbirinizin hayatında olan bitenleri öğrenin. Ne kadar yakın olursanız olun illa ki kaçırdığınız bazı gelişmeler olmuştur!

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin de yaşamını zorlaştırıyor. Güçlü sezgilerinize güveniyorsunuz. Duygu karmaşasından uzaklaşmanızda fayda var.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı aşırı kıskanç davranışlar sergilememeye özen gösterin. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Bugün kendinizi harika hissedeceksiniz ve çevrenize ışıltı saçacaksınız.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin çok kıskanç olduğunu düşünüyorsunuz. Bu kıskançlığı azaltmak için siz de elinizden gelenleri yapmaya çalışın. Bu konunun ilişkinizi yıpratmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili, acele kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Önem vermediğiniz detaylar ve günlük işler sizi yorabilir. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Acil önlemler almaya bakın! Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Sizin için tehlike çanları çalıyor.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 46" R
Ay
Boğa
29° 06' 21" R
Merkür
Koç
22° 36' 38"
Venüs
Boğa
11° 36' 54"
Mars
Koç
06° 21' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 17' 36"
Uranüs
Boğa
22° 50' 37"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 04"
Lilith
Başak
24° 17' 37"
True Node
Koç
15° 17' 59"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>