Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygıların Diniyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 40%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Eğer son zamanlarda özgüvenin bozguna uğradıysa, günün enerjisi bunu tersine çevirmeyi başaracak! Çok fazla hata yapmış gibi hissediyorsan, kendini affetme ve ilerleme zamanı. Tam bir başarısızlık örneği olduğunu düşünüyorsan, bu düşünceleri gerçeğe dönüştürebilirsin! Hata yapmaya izin vererek ve denemeye devam ederek bu tarzda kendini gerçekleştiren kehanetlerden kaçınabilirsin. Kendine inan ve ilerlemeye devam et. Kendini zavallı gibi görmekten vazgeç!Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir girişimin önderi olmaya karar verebilirsiniz. Bir sosyal sorumluluk vakfına üyeyseniz, bağış toplama kampanyalarının yönetimini ele almak isteyebilirsiniz. İnsanlarda bağış toplayabilir ve diğer gönüllülerin yapacağı işleri organize edebilirsiniz. Değerli bir projede yönetici olmak hoşunuza gidebilir. Yönetim kabiliyetinizi olumlu bir biçimde kullanabileceğiniz yöntemler geliştirin. Diğer insanlarla paylaşabileceğiniz pek çok yeteneğiniz var.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilir, ruh ve beden sağlığı adına destekler alabilir, iyileşmek ve iyi hissetmek için yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Yalnızlık hissi zaman zaman çalışabilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken hayatınızın kontrolü daha fazla elinizde olabilir. Daha cesur ve girişimci davranabilirsiniz, lider yönleriniz daha çok ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Sübjektif davranmamaya gayret etmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişbaşvurularınızdan geri dönüşler alabileceğiniz bir gün. Kariyerinizi yeniden değerlendirmek için görüşmeye çağrılabilirsiniz. Mümkün oldukça fırsatlara odaklı hareket edin ve yeniliklere ilerleyin.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletilim yeteneklerinizin ön plana çıktığı, kendinizi ifade ettiğiniz bir gün olacak. Harcamalarınızda abartılı olabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gittiğiniz yol aniden tersine dönerse sinirlenmemeye veya hayal kırıklığına uğramamaya çalışın. Bu, son ilerlemenizi gözden geçirmeniz ve üzerinde düşünmeniz gerektiğinin bir işaretidir. Geri dönün ve ilk seferde dikkatsizce atladığınız noktaları düzeltin.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyorsunuz. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyor, taviz vermek istemiyor fakat ani değişimlerden etkileniyorsunuz.

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi geliştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün aklınıza çocukluğunuzda geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılayın.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>