Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Saygından Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Çok büyük olasılıkla bugün yakın birisinden yardım, destek ya da teselli alacaksınız. Bu kişi sizin kendi anneniz ya da ofis annesi gibi anaç bir insan tipi olabilir. Her ortamın bir ofis annesi vardır, değil mi? Bu kişiden tavsiye ya da yardım istemekten çekinmeyin; zira size yardımcı olabilmek onu da mutlu edecek. İnanın, yardım istediğinize pişman olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlar, eski ilişkiler gündemde olabilir. Geçmiş anılarınızı yad edebilir, nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat programları gündeme gelebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz ayrıntıları kafana fazla takarak büyütüyorsun. Ancak yakın arkadaşın bu konuda senin iyi hissetmeni sağlıyor. Aile içinde verdiğin kararlar fazlasıyla eleştirilebilir. Fakat sen saygından ödün vermiyorsun.  Onlara yaptığın açıklamalar ve ikna kabiliyetin ile zorlukları aşıyorsun.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişkileriniz olan akrabalarınız ile bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizleri kendi bakış açılarından yargılayabilirler. Alınganlığınızı kenara bırakarak sınırınızı çizmelisiniz. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olamaz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara biraz daha gerçekçi bakmak iyi olacak. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde daha sorumlu ve dikkatli davranmanız gerekebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı süreci etik bir şekilde değerlendirmeli ve özellikleyerinizde haksız tartışmalar yaratmamanız gerektiğini hatırlamalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken sosyal bir gündesiniz. Arkadaşlarınız arasında, sosyal gruplarınız içinde konuşkan ve iletişime açık yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Fikir ve görüşleriniz yenilikçi ve sıradışı yönlerinizi yansıtabilir. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüzün sizi hayata bağlayan en önemli şeylerden olduğunu unutmayın. Kendinizi çevrenizdeki duygusal travmadan uzaklaştırmak için elinizden geleni yapın. Eğer çevrenizde bir sorun varsa siz kendi dünyanıza dönün. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızın başarısıyla, isabetli ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçmişte yaşadığınız bir sorunu bugün yeniden dile getireceksiniz. Finansal hesaplarınızı daha sık kontrol edin ve gereksiz harcamalardan kaçının. Aile bireylerinizi ihmal etmediğinizden emin olun.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal derinliğiniz size ve ilişkinize zarar veriyor; çünkü sevdiğiniz kişinin sizi yeterince anlamadığını düşünüyorsunuz. İş ortamında kırıcı davranışlarınızdan dolayı gerginlik yaratıyorsunuz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, beraber çalıştığınız insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmayın. Para sizin için güç ve güven demek, fakat bazı durumlarda kaybetmeyi göze almalısınız. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>