Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önemli Bir Kara Aşamasında Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Son zamanlarda yapmış olduğunuz sıkı çalışma ve detay odaklı planlama gerçekten işe yaramaya başlıyor. Önemli olan hassasiyetinizi korumak ve insanlara nerede hizmet edebileceğinizi bulmak. Anaç yönünüz, kendini faydalı bir şekilde ifade etme ihtiyacını hissediyor. Bugün kalbinizi takip edin ve duygularınıza kulak verin. En dikkat etmeniz gereken şey ise kendinize çok fazla yüklenmeyin.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kalpten dilekleriniz gerçekleşebilir. Maddi-manevi güçlenme ve canlanma zamanı. Sevdikleriniz için hediyeler alabilir, sevdiklerinize daha fedakar olabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş grubunun değişken burcunda başlıyor. Planların arasında zorlandığını hissederken samimi arkadaşların yardımına yetişiyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan; hiç beklemediğin bir kişi aşk itirafı ile kapını çalabilir. Vereceğin kararın gelip geçici olmaması senin için önemli.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak etkilendiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken hislerinizi açıkça ortaya dökmelisiniz. Şimdiye kadar söylemekten çekindiğiniz ne varsa bugün bunları konuşmak size kendinizi daha iyi hissettirebilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için işlerinizdeki detaylara takılabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekgerekse aşk hayatınızda olsun uzlaşamadığınız kişilerle olan defterleri hayatınızda kapatacak gücü kendinizde bulabileceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanki dünyayı iki elinizle ele geçirebilecekmişsiniz gibi güçlü, zinde ve fiziksel olarak sağlıklı hissediyorsunuz. Bu aynı zamanda kişisel ilişkinizde bir sonraki adımı atmanız için harika bir zaman.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir. Dikkatli olun.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir kişiyle tanışacaksınız ve ondan çok hoşlanacaksınız. Bugünyerinizde ortaya çıkan problemleri başarıyla çözeceksiniz. Vücudunuzun ihtiyacı olan vitaminleri ve proteinleri aldığınızdan emin olun.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yapacağı sıcak itiraflar, ilişkinizi yeni boyutlara taşıyarak, yeniden düşünmenize neden olabilir. Onu kaybetmek istemiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı davranarak, onu anlamaya çalışmalısınız. İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmanız olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili ihtar alabilirsiniz. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sizi zarara uğratıyor. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>