Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maneviyatını Dinç Tutuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Son günlerde insanların sizi yetilerinizle ilgili her şeyi düşünmeleri mümkün. Belki de yeni yeteneklerinizi keşfetme noktasındasınızdır. Sizin için "yetenekli" birey, her zaman dahi birey anlamına gelmiştir. Şimdi bunun son derece kısır ve dar bir tanım olduğunu fark ediyorsunuz. Niçin ortaya koyduklarınızın dahice olup olmadığına bakmaksızın işe koyulmayasınız ki?

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızdakilerle ilişkilerinize odaklanmanız için ideal bir gün. Bazen kendi hayatınıza kapılıp çevrenizi unutmak kolaydır. Belki de apartmanınıza yeni biri taşınmıştır. Öyleyse neden dostane bir tavırla kendinizi tanıtmayasınız? Yolun aşağısındaki komşularınızla sohbet etmek de iyi bir fikir olabilir. Olur da karşılaşırsanız arkadaşlık için bir adım atmaktan çekinmeyin!

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular üzerine kafa yorabilir, maddi meselelerle ilgili planlamalar yapabilir, kendinize hedefler koyabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınız ve istekleriniz aniden değişebilir, anlık olaylar hızlı değişimlere neden olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Fuzuli harcanan paralar bugün hesaplama yaparken gözüne takılabilir.  Uzun süreli birlikteliği olan bir Balık burcuysan, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Gelecek adına kararlar alırken ailenin arkanda olduğunu bilmek istiyorsun. Duygusal anlamdaki gücün sana iyi hissettiriyor.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda üzerinize gelmek isteyen kişiler olabilir. Hassas olduğunuz konular üzerinden manipüle edilebilirsiniz. Eşinizin ailesi ya da ortaklarınız eski bir konuyu yeniden önünüze getirebilir. Teknolojik cihazlarınıza veya parasal konularda hatalı işlemlere karşı dikkatli olun.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstelerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Toplum önünde kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz zamanlardasınız. Mesleki sorumluluklarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yükseleceği bugünlerde uç noktalara kaçmamanızda fayda var. Eğitim ve gelişime de önem vereceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda, flörtler konusunda, sunum, etkinlik, gösteriler, kendinizi ifade ediş şekliniz ve çocuklarınızla ilişkileriniz konusunda harika fırsatlarınız oalcak. Bu alanlarda aşama kaydetmek ve bu ilişkileri iyileştirmek adına eşsiz bir günde bulunmaktasınız. Eğitim öğretim kurumları, yurtdışı bağlantı işler ve devam eden davalardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu güzel etki altında aşk hayatınızda muazzam bir sevgi hissedeceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kimseden net bir cevap almak kolay olmayacak. İnsanların sizden saklanmak için deneyecekleri birçok farklı kaçış yolu vardır. Gün için pes edip bu sorunlarla başka bir zaman ilgilenebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları çok daha başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek için aceleci davranmayın ve karşınıza çıkan kişiyi tüm özellikleriyle tanımaya çalışın. İş yerinizdeki çalışmalarınızı zamanında tamamlamaya özen gösterin. Kendinize dinlenmek için zaman ayırın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki aşırı kıskançlık huyunuz, sevgilinize rahatsızlık vermeye başladı. Partnerinize sorunun güvensizlikten kaynaklanmadığını anlatmalısınız. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>