Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabırlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Bir şeylerin zihinsel tarafına çok odaklanmamaya çalışın. Aklınızdaki herşeyi yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bulacağınız şey ise, dışınızda düşüncelerinizi ellerinden geldiğince manipüle etmeye çalışan kuvvetli güçlerin olduğudur. Durumdan uzaklaşmak ve bunun yerine kalbinize odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Konuyla ilgili düşüncelerinize çok fazla güvenmek yerine sezgilerinizle hareket edin.

Yaklaşık on gün önce, kariyerinizi ilerletmek için daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini düşünmüş olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugünün zorluklarını kabul etmek sizin için daha kolay olacaktır, çünkü en yüksek mükemmellik seviyesinde performans göstermeniz istenebilir. Bu girişimde kendinizi kaybetmemeye dikkat edin!

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

İçinde savaşçıl bir enerji var ve bu da seni mücadeleye hazır kılıyor. Şunu aklından çıkarma ki; bu enerji sadece geleneksel şekilde işlemek zorunda değil. Kafandaki seslerin kaynağına karşı mücadele verdiğin içsel bir savaş da yaşanıyor ya da yaşanacak olabilir. Duygularına karşı gerçekçi yaklaşımlar benimse ve dürüstlük ilken olsun. Şu anda sana üzgün ve reddedilmiş hissettiren bir konuya aşırı tepki vermediğine emin ol.Bugün etrafınızdakilerle ilişkilerinize odaklanmanız için ideal bir gün. Bazen kendi hayatınıza kapılıp çevrenizi unutmak kolaydır. Belki de apartmanınıza yeni biri taşınmıştır. Öyleyse neden dostane bir tavırla kendinizi tanıtmayasınız? Yolun aşağısındaki komşularınızla sohbet etmek de iyi bir fikir olabilir. Olur da karşılaşırsanız arkadaşlık için bir adım atmaktan çekinmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Arkanızdan dönen bazı durumları hissedebilir, görebilirsiniz. Bazı insanlarla ilgili yanılgılarınızdan uyanabilirsiniz. Geleceğinize odaklanma zamanı.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerin için koştururken tamamlayacağın bir mart ayı bugün itibariyle sona eriyor. Beklentilerinin karşılık bulması için bir süre daha beklemen gerekebilir. Aceleci değil, sabırlı olmalısın. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkacaksın. Tatil planları için hazırlık yapıyor olabilirsin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın artmasından şikâyetçi olabilirsiniz. Yetişmekte zorlandığınız her alanda biraz daha kendinizden feragat ediyor olabilirsiniz. Şikâyetinizi dile getirmelisiniz. Kabullenmek sizleri yorar.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Yolculuklar planlamak için uygun bir gün. Kendi sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ileriye götürmek için mücadele verebilirsiniz. Uluslararası konular gündeme gelebilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mutlu olmak için bilinçli bir çaba gösterecek ve bu çabanın karşılığını evrensel planda alabileceksiniz. İş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkla ilgili konularda hissetmediğiniz şeyleri hissediyormuş gibi yapmanız hem sizi hem de karşı tarafı yoracaktır. Neler düşündüğünüz ve hissettiğiniz konusunda dürüst olmalısınız. Partneriniz bunu hak ediyor.

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha ihtiyatlı olmalısınız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlarda, insanlarla sıcak bir ilişki içine girmiş gibi görünseniz bile, aslında kendi iç dünyanıza konsantre olmuş olacaksınız. Gün ilerledikçe yalnız kalmak, kendi kabuğunuza çekilip zihninizi dinlendirmek isteyebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Sadece hedeflerinize odaklanmaya özen gösterin ve daha çok çalışmaya başlayın. Artık daha sağlıklı besleniyorsunuz ve kendinizi zinde hissediyorsunuz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>