Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararlarını Kendin Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Kişisel bir tatil için bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Uzak adalara veya kozmopolit bir şehre gitmeyi düşünebilirsiniz. Şu anki hayat tarzınız içinde biraz sıkılmış veya huzursuz hissediyorsunuz. Bir süredir tatile çıkmadıysanız, belki artık zamanı gelmiştir. Sevgilinizin de fikirlerini alın veya internetten tatil ve seyahat yerlerini araştırın.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Bütünlük seviyesini yüksek tutmalısın. İnsanlar gerekçelerinden şüphelenebilir; o yüzden onlara bu şüpheyi taşımaları için bir sebep verme. Kendine güvenerek hareket et ve sözlerini yerine getir. Büyük güce sahipsin evet; fakat biraz dengesiz bir güç bugün mümkün. Enerjini dengelemek ve korumak adına küçük yürüyüşlere çıkıp zihnini toplamayı dene.Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olasılıkla bugün yakın birisinden yardım, destek ya da teselli alacaksınız. Bu kişi sizin kendi anneniz ya da ofis annesi gibi anaç bir insan tipi olabilir. Her ortamın bir ofis annesi vardır, değil mi? Bu kişiden tavsiye ya da yardım istemekten çekinmeyin; zira size yardımcı olabilmek onu da mutlu edecek. İnanın, yardım istediğinize pişman olmayacaksınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar yapabilir, kendi isteklerinizde ısrarcı ve kararlı olabilirsiniz. Aile üyelerinizin hayatında yenilikler olabilir. Dostlarınız ve ortaklarınızdan teklifler alabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Kararlarına dışarıdan müdahil olunduğunu düşünüyorsan insanlar ile mesafeni iyi ayarlamak isteyebilirsin. Çalışan bir Balık burcuysan verilen zor  görevlerin ve sorumlulukların üstesinden geliyorsun.  Sosyal medyada duyduğun haberlerin detaylarını araştırabilirsin.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmiş ve gelecek sorgulaması içerisinde olabilirsiniz. Yaptığınız hataları düşünürken uyanış yaşayarak tekrarlanmaması için elinizden geleni yapmaya karar veriyorsunuz.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde düşünmek ve sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizi bekleyerek gerçekleştiremezsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle çocuk sahibi olmak isteyen Balık’lar ya da çocuklarla işi olan Terazi’ler bugünlerde çok şanslı ve enerjik hissedebilirler.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinize iyi davranmayı bilmeyen insanlarla muhatap olmak zorunda kaldığınız için biraz sinirlisiniz. Size iyi gelmeyen insanlarla bu kadar zaman geçirmemelisiniz. Yanında iyi hissettiğiniz insanlarla daha çok birlikte olun. 

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün burcunuzda ilerlerken, kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda çok büyük değişiklikler olacak. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin ve uyku programınızı düzenleyin.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda huzurlu ve geleceğe dönük kararların etkisiyle yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Uzun zamandır yürüttüğünüz bazı projelerinizin meyvelerini vermeye başlaması, sizi maddi açıdan mutlu edecek. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durumhayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 44" R
Ay
Yay
03° 47' 56"
Merkür
Koç
16° 00' 35"
Venüs
Koç
26° 09' 54"
Mars
Balık
26° 41' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 13' 17"
Uranüs
Boğa
22° 07' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 08"
Lilith
Başak
22° 54' 09"
True Node
Koç
15° 32' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>