Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Yenibağlantıları sana psişik, spiritüel ve iyileştirme sanatları alanında kariyerler vaat edebilir. Belki de resim ve yazı çizi alanında fırsatlar karşına çıkar. Bu konuyu ciddiye al. Bu alanlardaki yetenekleri bugün göz önüne çıkabilir ve onları daha fazla eğitmeye karar verebilirsin. Arkadaşlarının ve grupların destekleri ise paha biçilemez.Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Eşya kayıpları ve unutkanlıklara açık olabilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayıp, dinlenmeye vakit ayırın. Önemli işlerinizi günün ilk yarısında veya ertesi gün başlatın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin artıyor. Hayata sıkı sıkı sarılıyorsun. İş yerinde yaşanan rekabet bazı kıskanç tavırları doğurabilir. Bu rekabette sende yerini alıyorsun. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan duygusal anlamda toparlandığını hissediyorsun. Günlük rutinlerini yeniden gözden geçireceksin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda geçmiş konular yeniden açılmak isteniyor olabilir. Geride kaldığını düşündüğünüz olay hakkında açıklama isteği duymamalısınız. Sizleri manipüle etmek isteyebilirler. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda başarılı olmanız ve özel hayatınızda ise zarafetinizle ön plana çıkmanız mümkün. Bu manipülatif halinizi uzun süre kullanmamaya çalışın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmiş olaylara takılıp kalmayın. İlerleme zamanı. Gezegendeki ilk gününüzmüş gibi yataktan fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu, ne kadar gücünüz ve etkiniz olduğunu anlayın. Gücünüzü akıllıca kullanın, çünkü her zamankinden daha güçlü olduğunu göreceksiniz. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmemelisiniz. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz ile partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş yerinizdeki yoğun çalışma temposundan dolayı kendinize vakit ayıramıyorsunuz. Sevdikleriniz ile birlikte vakit geçirmek ruh halinizi yükseltecektir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki yalnızlığınız bir süre daha devam edecek. Bunun sebebi, herkese mesafeli yaklaşmanız! Yalnızlık küçük sorunları bile dev aynasında görmenize yol açıyor. İş hayatınızda çok sabırlı biri olmanıza rağmen, son günlerdeki yoğunluk artık bıktırıcı olmaya başladı. Her şeye rağmen bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Kolesterollü besinlerden kaçının

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 57" R
Ay
Akrep
21° 09' 34" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 26"
Mars
Balık
25° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 07' 41"
Uranüs
Boğa
22° 04' 03"
Neptün
Balık
28° 45' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 40"
Lilith
Başak
22° 47' 27"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>