Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aşk Kokusu Dolaşıyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Yenibağlantıları sana psişik, spiritüel ve iyileştirme sanatları alanında kariyerler vaat edebilir. Belki de resim ve yazı çizi alanında fırsatlar karşına çıkar. Bu konuyu ciddiye al. Bu alanlardaki yetenekleri bugün göz önüne çıkabilir ve onları daha fazla eğitmeye karar verebilirsin. Arkadaşlarının ve grupların destekleri ise paha biçilemez.Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kader ve nasip, ilahi adalet ve sistemin aldığı kararlar ön planda olabilir. Yaşam bazı alanlarda önünüzü açarken bazı konularda beklemenize işaret edebilir. Mecburiyetler gündeme gelebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlu olan bir arkadaş ilişkine daha yapıcı olmak isteyebilirsin. İletişim dilini güçlendirmek sana fayda sağlıyor.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda aile arasına girmek isteyen kişiler durgun suları bulandırmak isteyebilir. Çevrenizi aile meselelerine dahil etmeden sorunu çözmeye çalışmalısınız. Hayatınızda yeni bir başlangıcın ilk günündesiniz. Buna mutlu olun.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kutlama yapabileceğiniz olay ve durumlar yaşanabilir. Manevi konulara yönelebilirsiniz ve inancınız güçlenebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinizde işverenler ve çalışanlar arasında büyük bir gerilim oluşuyor. Etrafınızda gittikçe daha fazla meydan okuma ve saldırganlık olayı gerçekleşiyor. Bu zorlu zamanda tarafsız kalmanız son derece önemlidir.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz  etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biriktirdiğiniz işlerinizi, sürekli 'sonra yaparım' diyerek ertelediğiniz konuları gözden geçirmeniz için çok uygun bir gün. Bazı Balık burçları ufak hastane ziyaretleri yapabilirler. Belki sağlığınız ile alakalı aksattığınız bir konuyu eleyeceksinizdir. Geçmişte kendinizi aradığınız çok konu var. Geçmiş ile ilgili problemleri çözmeyi başaramazsanız, özellikle romantik anlamda bir geleceğinizin olması çok zor.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konular yüzünden partneriniz ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Pozitif enerjilerle dolu olacaksınız ve etrafınızdaki insanlara neşe saçacaksınız.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süreli beraberliğinizin artık zamanını doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilememek elinizi kolunuzu bağlıyor! İş yoğunluğunuz artabilir. Başarı grafiğinizin yükselmesi içinarkadaşlarınızı ya da ortaklarınızı da dikkate alın. Eğer kendinizi hızlı para kazanmak için şans oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir. Dikkat edin

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>