Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Olan Güvenini Tazeliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Birisinin seni çok sabırsız olman sebebiyle azarladığını duyan kişilerin yüzüne bir gülümseme gelebilir; çünkü sabırsızlık senin burcunun ayrılmaz parçası. Tabii bu sakinleşmeyi deneyemeyeceğin anlamına gelmez! Yaşananları düşünürken, birden fazla bakış açısı benimsemeye çalış. Eğer yapmazsan, ilerleme göstermekte başarısız olmanın yanı sıra bir de üstüne üstlük geriye gideceksin.Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlarınız veve ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş deneyimler, anılar, eski dostlar ve ilişkiler gündeme gelebilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. İhmal ettiğin sorumluluklarına tekrar ağrılık veriyorsun. Gün içinde ufak tefek yaşayacağın sakarlıklara karşı dikkatli olmalısın İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan hoşlandığın kişiden karşılık görebilirsin. Duygusal konularda kendine olan güvenini yeniden kazanacaksın.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız sayesinde yeni farkındalıklar kazanarak kişisel bir dönüşüme gidiyorsunuz. Sizlere kattığı olgunluk bakış açınızı tamamen değiştiriyor olabilir. Kendinizi yeniden oluşturuyor ve yeni bir yol seçiyorsunuz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan hazır olmadığınız konuşmalar içerisinde bulunmak zorunda kalabilirsinizyerinizde rakiplerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zamanınız en azından bir bölümünde evde çalışma planları güçleniyor olabilir. Aklınız şu anda çok fazla ev ve aile üzerinde, bu yüzden şehrin yarışından çıkıp kendi ofisinizi yaratmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bugün planlamaya başlarsanız, yakında her şeyi halledebilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile doğru bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun. İş yerinizdeki yoğun tempodan dolayı bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissederseniz erkenden uyumaya çalışın.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız hareketlenmeye başladı. Katılacağınız bir davette sizi derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsiniz. Ancak yine de çok yüksekten uçmamakta fayda var. İş konusunda da kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Ödemelerden biraz sıkıldınız, destek almanız gerekebilir

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>