Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sadakatsizlikten nefret ediyorsunuz ve geçmişte yaşadığınız olumsuz ilişkiler yüzünden şimdiki ilişkinizden de şüphe ediyorsunuz. Partnerinizi tanımak yolunda adımlar atmalısınız.

Bugün işyerinizde kendinizi göstermenin keyfini çıkaracaksınız. Yalnız kendinize bu konuda fazla güvenmeyin ve kibirli davranışlardan kaçının.

Parasal konulardaki beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor ve bu durum sizi tedirgin ediyor. Beklediğiniz para geç de olsa elinize geçecek.

Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda gerilimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı daha fazla büyütmenize gerek yok. Kısa zaman içinde tüm sıkıntılarınıza çare bulacaksınız. Uzun zamandır göremediğiniz bazı yakınlarınıza kavuşmanıza az kaldı. İçinizde bu kavuşmanın heyecanını fazlasıyla yaşayacaksınız. Çevrenizde size yakın görünen ama hakkınızda pek de iyi şeyler düşünmeyen biri var. Bugünlerde bu kişi kimliğini iyice belli edecek.

12 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 12 Mart saat 17:54 karşıt burcunuz Başakta oluşacak Dolunay,veya özel ilişkilerimizin titizlikle ele alındığı ve her yönüyle gözden geçirilmesini gerektiriyor. Sizin yufka yüreğinizi biliriz. Özverinizi, başkalarını kendinizden önce düşünmenizi doğal karşılarım. Ancak bu Dolunayda yararlı ile yararsız olanı birbirinden ayırt etmek lazımdır. Bir de şu husus var. Her şey yolunda gidiyorsa, armudun sapı üzümün çöpü diyerek deveya özel konulara endişeyle yaklaşmak, eleştiride bulunmak fırsatları kaçırmak da olur. Biz bakacağız. Hakikaten dikkate değer, göze batan bir şey var mı? Dolunayın yöneticisi Merkür, burcunuzda ilerlediği için, sizin iyi niyetli düşünmeniz mümkündür. Ne olacaksa olsun, yeter ki huzursuz olmayayım diyerek, problemleri görmezden gelmek, ayrıntıları önemsememek yanlıştır. Birileri sizin adınıza karar verir, siz sonra öğrenirsiniz. Birisi iyi niyetinizi bilir, iki yerine bir verir, siz yeterli bulursunuz. Ancak bakıldığında hakkınız yenmiştir. Onun için biz dikkat etmeliyiz, evlilik,sözleşmesi, ortaklık veya boşanma gibi hayati konularda kimsenin hakkı, kimseye geçmemeli diyerek özen göstermeliyiz. Hayatın güzel yanlarını fark edebileceğimiz bir gün olsun.

12 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem gönül meselelerin, hem de maddi durumunla ilgili kendini sıkışmış hissedebilirsin. Sadece planlama yapmalısın.

12 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karmaşalarınızla acele kararlar vermeyin. Dostlarınızla önemli yakınlıklar kurabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha keyifli ve yaratıcı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, çocuklarla ilgili uğraşlar daha eğlendirici olabilir.

12 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişilerle ilgili duygularınız yoğun olabilir bugün. Geçmişte yaşadığınız olayları hatırlatan durumlar nedeniyle korkularınız uyanabilir....

12 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuz Başak'ta bugün bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay eşiniz, sevgiliniz veya ilişkinizle ilgili daha önce farkına varamamış olduğunuz bir durumu aydınlatabilir ve bunun üzerine bir karar alabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu birkaç gün boyunca özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklara dikkat edin. Bazıilişkilerinizde de sorunlara açık bir gün geçirebilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay'ın sizin için odak noktası ilişkiler ve ortaklıklar olacaktır. Mevcut ilişkinizde olası sevgi alışverişlerindeki niteliği sorgulayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ortaklıyapıyorsanız ortağınız ile aranızdaki fayda zarar dengesi üzerine kafa yorabilirsiniz. Kendi kendinize durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarınızı bu Dolunay'da fark edebilirsiniz. Yakın zaman önce gerçekleşen Güneş Tutulmasında fark ettiğiniz tema üzerine nihai bir yorum ve değerlendirme yapmanız gerekebilir. Balık

12 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dış dünyaya odaklanmanız gerekecektir. Çevrenizdeki insanlarla katılacağınız faaliyetler, sizi oldukça memnun edecek ve dinlendirecektir. Kalbiniz boşsa, hoışlanacağınız bir kişi ile tanışmanız da mümkündür.

12 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 38" R
Ay
Yay
04° 51' 48"
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
26° 16' 07"
Mars
Balık
26° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 13' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 26"
Lilith
Başak
22° 54' 42"
True Node
Koç
15° 32' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>