Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yavaş Fakat Emin Kararlar Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün her zamankinden daha sinirli bir yapıdasınız. Son birkaç gün oldukça stresli geçti ve iyileşmenize zaman ayırmaktansa bu akşam dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeni bir kitaba başlayarak ya da film izleyerek şımartın.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Bu aralar muhtemelen kendinizi oldukça saldırgan hissedeceksiniz, bu yüzden de en küçük hakaretin sizi duygusal bir öfke patlamasının eşiğine getirmesi olası. İnsanlar bugün kavga çıkarmak için aranıyor olabilir ve göreceksiniz ki bakış açılarını savunmak için her yola başvuracaklar. Kuvvetle ihtimal bugün yerin altında patlamak üzere olan çok büyük bir öfke hissedeceksiniz, bu yüzden bastığınız yere dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ters düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz ve birisi herhangi bir konuda size katılmadığında bunu alınganlıkla karşılıyorsunuz. Bazen karşınızdakini bir ahmak, hatta bir düşman olarak bile görebiliyorsunuz. Ancak muhtemelen bunların ikisi de söz konusu değil. Bugün bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Duygularınız incindi diye savaşa girmeye değmez!

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyfi harcamalar yapabilir, finansal konlarda şanslar yakalayabilirsiniz. Kendinize güvenmek ve şansınıza inanmak yaşamınıza yeni fırsatlar çekebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatın ayağına gelmesini beklemiyorsun, harekete geçmek isteyebilirsin. İş arayışı içinde olan bir Balık burcuysan yeni haftaya yeni imkânlar ve fırsatlar ile başlayabilirsin. Konuşma diline bugün daha çok dikkat ediyorsun. Kararlarını sakin bir şekilde vermek isteyeceksin. Akşam saatlerinde sevindirici haberler alabilirsin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugün dışlanmış hissedebilirsiniz. Aileniz, çevreniz, arkadaşlarınız ve herkese karşı sistemin parçası olmadığınızı düşünüyorsunuz. İnsanlara yaptıklarınızın karşılığını görmek için uygun bir günde değilsiniz. Beklentilerinizi bugün sıfırlayın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar gün ortasında fazla sorumluluk almamaya özen gösterin bir süre sonra bunalmış hissedebilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size söylenen bir yalanı yakalayabilirsiniz. Bu yalanı söyleyen kişinin yüzüne vurmak yerine elinizde bir koz olarak saklamalısınız. İlerleyen günlerde daha büyük bir olay olduğunda bu kozunuzu kullanabilirsiniz. Kimse sizi hafife almasın!

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun duygularla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz. Bilinçaltınızı Ay etkilemeye devam ediyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. Çok dikkatli olmak zorundasınız.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz. Hayatınızda ortaya çıkan her türlü aksiliğe rağmen çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmediniz. Sevdikleriniz için her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacaktır. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olursunuz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 38" R
Ay
İkizler
01° 17' 02" R
Merkür
Koç
22° 45' 06"
Venüs
Boğa
11° 48' 12"
Mars
Koç
06° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 51"
Satürn
Balık
17° 18' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 09"
Neptün
Balık
29° 09' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 34"
Lilith
Başak
24° 18' 38"
True Node
Koç
15° 17' 17"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>