Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sezgilerin Karışabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile güzel bir sosyal ortamda keyifli vakitler geçirebilirsin. Bir süredir kafanda var olan bazı konuları sevdiğin kişiyle rahat bir şekilde konuşabilirsin. O yüzden bugün buluşmak için planlar yapmaktan çekinme.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda sevdiğin kişilerin desteğini alman gereken bir gündesin. Parasal konularda alacağın tavsiyeler seni harcamalarında daha dikkatli olmaya itecek.

Şekerden uzak durman gereken bir gün. Enerjini yükseltmek için sürekli olarak elin şekere gidebilir. Ancak bu durum günün ortasında bütün pilinin bitmesine sebep olabilir. O yüzden dikkatli ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçeklerin saklandığı bir ortamda hislerine güvenerek gerçeği bulabiliyorsun. Bugün bu güzel yeteneğini konuşturabilirsin. Senden gizlenen bazı şeyler varsa bunları kolaylıkla fark edebileceksin.

12 Şubat 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları haritanızın romantik bağlantılarını yöneten sektöründe seyahat ederken, romantik ilişkileriniz bugün dağınık olabilir. Karşınızdakinin bir şeyler sakladığını hissedebilirsiniz, ancak bu duygular gerektiği gibi tedavi edilmemiş eski yaralardan kaynaklanan paranoyanın sonucu olabilir.

12 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir işe ihtiyacın olmasına rağmen başvuruda bulunduğun pozisyonla ilgili emin olmamak seni yoruyor. Sezgilerin kafanı karıştırabilir. İş hayatından problemlerden sıyrılıp sosyal hayatına odaklanıyorsun. Arkadaşların ile bir araya gelebilir gündemi değerlendirebilirsin.

12 Şubat 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baş ağrısı ve durgunluk hissi motivasyonunuzu düşürdüğünde yapmanız gereken bunu yükseltecek işlere yoğunlaşmak olmalıdır. İster yalnız kalın isterseniz sevdiklerinizin desteğine başvurun. Ama koşullar ne olursa olsun, tercihiniz bir uğraşın içinde olmaktan yana yapmalısınız.

12 Şubat 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız. Yeni önerilere açıksınız.

12 Şubat 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün toprakla haşır neşir olmak için ideal bir gün. Dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Şu an doğa anayla iletişim kurmak size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar ya da evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle uğraşma istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları temizlemek için muhteşem bir gün.

12 Şubat 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü kendine göre geçirmek sana çok iyi gelebilir. Haftanın yorgunluğunu atabilmek ve daha keyifli bir güne odaklanabilmek için dinlenmen gerekecek. Enerjini toplayacağın şeylere zaman ayırabilirsin.

12 Şubat 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Topluluğunuzu geliştirmek için çaba sarf etmek, sizin için normalden daha faydalı olabilir. Muhtemelen gündemde olmayan ihtiyaçların farkındasınız ve bu bakış açısını başkalarıyla paylaşacak donanıma sahipsiniz ancak, aradığınız değişiklik muhtemelen bedava olmayacak. Para bağışlayacak durumdaysanız, belki yardım etmekten mutluluk duyarsınız. Alıcıyı kalıcı olarak size bağımlı bırakmamak için bir yol bulmaya çalışın, balık tutmayı öğretin.

12 Şubat 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün.

12 Şubat 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

12 Şubat 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bahsettiğim konularla ilgili iletişim sorunları gerçekleşebilir, ani harcamalar yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

12 Şubat 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün merak ettiğiniz ruh eşinizle karşılaşma şansına sahip olacaksınız ve ilerleyen günlerde zihniniz bu konuyla meşgul olacak. Yeni fikirleriniz ve projeleriniz bugün dikkat çekecek. Özellikle gün içerisinde katılacağınıztoplantısında yeni projelerinizle göz dolduracaksınız. Bu sizi yeni anlaşmalara doğru götürebilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı. Maddi ve manevi kazançların kapısı ardına kadar açılıyor

12 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 52' 20" R
Ay
Aslan
09° 11' 46" R
Merkür
Koç
28° 08' 58"
Venüs
Boğa
18° 06' 11"
Mars
Koç
10° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 47"
Lilith
Başak
24° 52' 41"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>