Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 30%

Tutkulu davranışlarınızla sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Gizlice tatil yapmaya karar verebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir kıvılcımı alevlendirecek romantik bir kaçamak planlayabilirsiniz. Sevgilinize hem anlamlı hem de sıra dışı bir hediye alabilir ya da ona aşkınızı ifade eden tatlı bir aşk notu bile yazabilirsiniz. Bugün romantik olun.

Müzikal tarafınız bugün güçlendirilebilir. Gün boyunca bir şarkıyı söyleyebilirsiniz. Arabada bu melodiyi radyodan duymuş olabilirsiniz. Veya BU ŞARKI dün gece izlediğiniz bir filmden unutulmaz bir soundtrack şarkısı olabilir. Kafanızdaki farklı enstrümanların ve seslerin seslerini tekrar çalabileceksiniz. Böyle müzikal bir eğlence varken herhangi bir çalışmaya odaklanmanız zor olabilir!

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olası bir yükselişin haberi bugün yolunuza çıkabilir. Kendinizi enerjik hissediyorsunuz ve bu nedenle genellikle olduğundan daha fazlasını yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize ayak uydurmayı hatırladığınız sürece bu iyi. Mevcut yolunuza devam edecekseniz, yarın ve ötesi için biraz enerji tasarrufu yapmanız gerekir!

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dış görünüşünle daha fazla ilgileniyorsun. Bu nedenle beklemediğin bazı harcamalar gündeme gelebilir. Bir aile dostunlayapmak gibi bir planın varsa bazı maddi riskler konuşulabilir. Karar verme sürecindesin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, sana ilgi duyan kişiden iltifatlar almak oldukça hoşuna gidebilir. Yeni başlangıçlara yelken açabilirsin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi acele etmeden yeniden düzenleme yoluna gitmelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar size uzun vadede olumlu gelişmeleri getirebilir. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilmediğiniz, gizli kalan konular gündeminizi oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde duraksamalar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kollektif konulara karşı ilginiz artabilir. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla alakalı olarak bereketinizi yitirmiş gibi hissetseniz de bu sürecin geçici olduğunu bilin. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars burcunuza ilerliyor. Venüs retrosunda en çok dikkat etmeniz gereken konu ise aile içi ilişkiler olabilir. Kalbinizi kıranlar ve sonra yeniden barışmak isteyenler, tekrarlayan ilişki kalıpları, giden ve geri gelen kişiler bu dönemde ikircikli, çifte durumlara özellikle dikkat etme ihtiyacı doğurabilir. Mars'ın burcunuzda ilerleyeceği önümüzdeki bir buçuk aylık dönemde fazla yorulmamaya, kendinizi tüketmemeye ve enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya dikkat. 

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar ev içindeki ilişkileri doğru yönetmek önemli olacak. Gayrimenkul ve yatırım alanında hesaplarınızı bir süre duraklatmakta fayda var.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 25 Haziran'a kadar ev ve aile hayatında eski konular tekrar açılabilir.Gayrimenkul alım satım işlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Mars'ın burcunuza girişi ile dürtüsel kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal yenilenme için iyi bir zaman. Kendinize ve başkalarına karşı daha sorumlu hissedeceksiniz. Bulunduğunuz ana odaklanmaktan zorlanıyorsunuz. İyimserlik duygusu, sizi çoğu engeli savunan ileriye dönük bir tutumla kucaklayacak ve çevreleyecektir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>