Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararlarında Netsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konusunda eski defterler açılabilir bugün, hem de sen istemesen bile. Bir şeyleri dikkatlice gözden geçirmek ve hatalardan ders çıkarmak için kendini biraz geri çekmen iyi olabilir bugün.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Bugün harcamalarını akıllıca yapmalı ve duygusal tepkilerinin harcamalarına yansımasına izin vermemelisin. Masrafları gereksiz yere artırmamakta yarar var. Kontrollü olman genel olarak daha iyi olabilir.

Son zamanlarda seni fazlaca yoran, kafanı gereksiz yere meşgul eden şeylerden uzaklaşman en doğru şey olabilir. Hayatta hep çile çekilmediğini kendine hatırlatman gerekebilir. Zihnini boşaltman sağlığın için daha iyi olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde bulunduğun bazı durumları daha iyi değerlendirme fırsatın olabilir. Önem gerektiren konularda hayalcilikte ısrarcı olmamalısın. Gerçekçi kalmaya çalışman ve realist bir yaklaşımla olayları ele alman önem kazanabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pahalı bir hata yapan bir meslektaşınız, parmağınızla size işaret ederek eleştirmenleri uzak tutmaya çalışacaktır. Evet doğru, siz de hatalar yaptınız ama onların yaptıkları çok daha ciddi, bu yüzden suçu size yıkmalarına izin vermeyin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair yaptığın planlarda ailenin desteğini arkanda hissetmen kendini rahat hissetmene neden oluyor. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmeyi tercih edeceksin. Çelişkili davrandığın meseleler net bir tercihe dönüşecek. Hayatına yeni bir düzen getirmişken, duygusal hayatının,hayatının önüne geçmesine izin vermemelisin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bağ kurma ihtiyacınız oluyor. İlişkinizde romantizm arıyorsunuz. Partnerinize bunu dile getirdiğinizde iki tarafında romantizm noktasında doyum sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı çekinmeden özgürce yaşayın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız bugün gündeminizi oluşturabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Detaylı bir program günlük temponuza katkıda bulunacaktır. Endişe duyduğunuz konularda daha yaratıcı çözümler yaratabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuştuğunuz bazı şeyler farklı yerlere çekilebilir. Bu konuda dikkatli olmanızda ve mümkün olduğunca kendinizle ilgilenmenizde fayda var.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akılcı, net iletişime odaklanmak için kasıtlı bir çaba sarf etmek bugün hayati önem taşımaktadır. Her küçük sorunda vazgeçip bir başka projeye ilerlemek, gün sonunda elinizde birçok sorun ve hiçbir sonuç olmamasına sebep olabilir. Bununla birlikte, tartıştığınız kişiye sizden ne istediğini sormak ve yanıtını sabırla duymak, gerçekten kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Davranışlarınız yüzünden birçokfırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmezsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borç ve ödemeler, kredi ya da ortak kazanç kaynaklarıyla ilgili belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Varsa ortaklarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bir finans uzmanına danışmak iyi bir fikir olabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanamadığınız zaman, içsel bir şekilde kendinizde hatalar aramaya başlıyorsunuz. Böyle durumlarda, sürekli kendinizi yargılamaktan vazgeçmeli ve çevre şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız olayların etkisinde kalmadan, mantığınıza güvenebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 13" R
Ay
Aslan
12° 21' 18" R
Merkür
Koç
28° 27' 10"
Venüs
Boğa
18° 25' 09"
Mars
Koç
10° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 54"
Satürn
Balık
17° 42' 25"
Uranüs
Boğa
23° 09' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 35"
Lilith
Başak
24° 54' 24"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>