Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mutlu Olacağın Hadiseler Yaşanabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 90%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu kişilerle ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Gün boyu planlarınızda değişimler olabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan verimli toplantılar geçirebilirsin. Yalan kelimesi sana uzak bir kelime, Çevrende bu konuda eksikliği olan bir kişi ile arana mesafe koyabilirsin. Evin eksiklerini gidermek için alışverişe gitme planları yapabilirsin. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak adına güzel bir gün. Baharın getirdiği heyecanla duygularınızı yaşamak isteyebilir ve bunun için adım atan ilk taraf siz olabilirsiniz. Duygularınızı dengede tutmaya özen gösterin.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari anlaşmalar söz konusu.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konulardaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Evinizde değişiklik yapmak için uygun bir gün. Sezgilerinizi dinleyin.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş gününüz boyunca biri hakkında olumsuz bir şeyler söylememeye dikkat edin. Birinin sizi duyması muhtemeldir ve siz farkına varmadan, değerli bir sır ortaya çıkar. Kendinizi ateş hattının ortasında hissetmek istemezsiniz!

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlarınızı gözden geçirmeli ve enerjinizi doğru işlerde kullanmalısınız. Yeni şartlarınızı belirlemek istiyorsanız, farklı kişilerin düşünceleri size yeni bir yön verecektir. Bugün hızlıca değişime ihtiyaç duyacaksınız. 

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başından itibaren, bazı ekstra kazançlar sağlamanızı mümkün kılacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazançları, beklenmedik bir hizmet veya küçük biryoluyla sağlayabileceğiniz gibi, hiç hesapta yokken, düzenli birve maaş sahibi bile olabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok etkin biçimde kullanacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Kendinizi işlerinize ve uğraşlarınıza verin. BÖYLECE, hem gelecekte fayda sağlayabileceğiniz ilerlemeler kaydedebilecek, hem de dikkatinizi olumlu bir alana yoğunlaştırmış olacaksınız. Ancak; tüm ay boyunca sizi etkileyecek olan harcama artışı, elinize geçen ekstra geliri kısmen de olsa kullanmanıza, biriktirememenize yol açabilir. Ayın tüm diğer haftalarında olduğu gibi, bu hafta içerisinde de masraflarınızı sıkı kontrol altında tutmanız, harcamalarınızı kısmanız gerekecektir. Eeğer kiralamış olduğunuz bir mülk varsa yenileme talebiniz geri çevrilebilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi serbest bırakın ve eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yeni insanlar ile tanışacaksınız.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, ilk günlerdeki ilginizin azaldığından şikayetçi. Onun sıkıntısını ciddiye alıp daha çok zaman ayırmalısınız. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 32' 39" R
Ay
Boğa
25° 37' 36" R
Merkür
Koç
22° 23' 19"
Venüs
Boğa
11° 18' 57"
Mars
Koç
06° 09' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 15"
Satürn
Balık
17° 16' 27"
Uranüs
Boğa
22° 49' 47"
Neptün
Balık
29° 08' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 17"
Lilith
Başak
24° 15' 60"
True Node
Koç
15° 19' 03"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>