Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Önünüzde öyle bir gün var ki! İsteryerinizde ister evde ailenizle beraber olsun, kendinizi sizi her iki durumda da endişeye sürükleyecek iki seçenek arasında seçim yaparken bulabilirsiniz! Endişelerinizi kollarınızı sıvayıp işe başlayarak ortadan kaldırmaya karar verebilirsiniz. Bu durumda, çok fazla enerji harcayabilirsiniz. Ya da tamamen tembelleşebilirsiniz ve bu ilgisizlik size çok şeye mal olabilir. Birkaç gün içinde durum çok daha iyi olacak.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Güçlü duygular hissedebilirsin. Normalde kendini kontrol etmekte başarılı bir insansın ama bugün hislerin seni zor durumda bırakabilir. Damarına basmak kolay olabilir. Eğer yapabiliyorsan öfkeni kontrol altında tut. Düşüncelerini arındırmak için nefes egzersizi ve meditasyona yönelebilirsin. Ayrıca insanların söylediklerine karşı alınganlık gösterme!Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ani ve plan dışı gündemler oluşabilir. Gereksiz harcamalar yapmaya dikkat. Gün içinde anlık duygu kontrolü sorunları yaşayabilir ve abartılı sözler sarf edebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan yurtdışı odaklı işleriniz hız kazanabilir. Önümüzdeki günler için tatil planlarını gözden geçireceksin. Son günlerde dişlerin ile ilgili problemlerinden kurtulmak isteyeceksin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Sizleri sıkıştıran konuları geride bırakarak yeniden feraha kavuşabilirsiniz. Düşüncelerinizi doğru yönlendirerek kendinizi daha güçlü ve net ifade edin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Duyduğunuz dedikodulara değer vermemenizde fayda var. İlgilendiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi olarak potansiyelinizi tamamen açabilmek için bolluk bilincinde kalmayı istikrarlı bir hale getirmelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm işi günün başında bitirmeye çalışın! Günün ilerleyen saatlerinde çalışma şansınız olmayabilir. Yaptığınız herhangi bir satış veya satın alma işleminin en küçük ayrıntılarına dikkat edin. Harcamalarınızı anlamak ve dengelemek için iradeniz üzerinde güçlü bir kontrol uygulamanız gerekebilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın konumu çevresel  konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür maddi ve finans evinizde ilerlemeye devam ediyor. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir, sakın aldırmayın. Korkularınız sizi engellemesin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski ilişkinizin etkisinden kurtuldunuz ve geleceğiniz için çok heyecanlısınız. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan memnun değilseniz patronunuz ile konuşmayı deneyebilirsiniz. Kendinizi zinde ve mutlu hissedeceksiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. Bugün yüksek enerjinizi olumlu kullanmalı ve yapıcı konulara kanalize etmelisiniz. Yaptığınız işi sonuna kadar götürme kararlılığı ve cesareti içinde olmanız, ekonomik başarınızın başlıca dayanağı olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız. Gözünüzle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 18' 56" R
Ay
Boğa
22° 13' 53" R
Merkür
Koç
22° 10' 34"
Venüs
Boğa
11° 01' 30"
Mars
Koç
05° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 55"
Satürn
Balık
17° 15' 20"
Uranüs
Boğa
22° 48' 57"
Neptün
Balık
29° 08' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 31"
Lilith
Başak
24° 14' 25"
True Node
Koç
15° 19' 60"
Son Güncelleme : 08/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>