Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rutin İşleyişten Sıkılıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün sizin için harika bir gün, aşk ve güzellik konularının sonunda yolunda gittiğini göreceksiniz. Birinin artık durumlara sizin tarafınızdan bakmaya başladığını görebilirsiniz. Ancak, şu ana kadar anlayamadılarsa hiç bir zaman anlamayabilirler, unutmayın. Belki de artık vaktinizi birilerinin sizin anlamasını umarak harcamamalısınız.

Önünüzde harika bir gün var. Kesinlikle her şey saat gibi çalışıyor olacak. Gün boyunca, akşam için eğlenceli şeyler yapmaya enerjiniz olacak! Grup etkinlikleri için harika bir gün. Hiç birine dahil değilseniz, neden denemiyorsunuz? Mesela spor, müzik, hobi vb.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Bugün birine bir şey öğretiyormuş gibi hissedebilirsin. Bir çeşit mentor ya da rol model olarak davranmak için uygun bir gündeyiz. Belki çocuklarına bir konuda yardım ediyorsundur; veya yeğenine rehberlik ediyorsundur. Genç insanlara olumlu örnek oluşturacak davranışlar içerisindesin. Güçlü ve üretken enerjiyi başkalarıyla paylaşıyorsun.Bir anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Hızlı, sosyal yönden duyarlı bir gün olacak ve bu durum insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri tek başına yürütmeye çalışma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklemediğinz şekilde farklı şekillerde şanslarla karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra günün temposu sizler için artacak. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Yalnızlar için potansiyel bir gün olacak. Kime güveneceğinizi iyi belirleyin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alman gereken kararlarda duygularınla mantığın arasında sıkıştığını hissedebilirsin. Çalışan bir Balık burcuysan,yerinde rutin olarak devam eden işleyiş senin için her zamankinden daha fazla sıkıcı bir hal alabilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan, eski sevgilinin yeniden bir araya gelmeye yönelik mesajları kafanı karıştırabilir. Yakın arkadaşınla bu konu hakkında uzun süren konuşmalar gerçekleştirebilirsin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki çekinceleriniz adım atmanızın önündeki en büyük engel. Korkularınızın sizi yalnızlığa itmesine izin vermemeli ve onları yöneten siz olmalısınız. Hayatınızı korkularınıza esir etmeyin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Aranızdaki bazı konular çözümsüz kalabilir. İkili ilişkileriniz nedeniyle sorumluluklar yüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz, olayları çözebilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle yapacağınız taktivitelerde hem eğlenebilir hem de güvenle güzel vakit geçirmenin keyfine varabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir terfi bekleyebilirsiniz. Artansorumluluğuyla aile hayatını dengeleyememekten korkup reddetmeyin. Sizi aileniz için eşsiz kılan duygusal zenginliğinizi onlara sunmanız ve bunu her şartta yapabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Ayaklarınızla ilgili sorunlara dikkat edin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte heyecanlı ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki yoğun çalışma temposundan dolayı kendinize ve ailenize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Korkularınızla yüzleşmeye başlamanız gerekiyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Fakat çevrenizdeki olumsuz olaylar, sizin insiyatifinizin dışında geliştiği için, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Duygusal konularda ise farklı bir durum söz konusu. Bugün, onu ikna atmak zorundasınız..

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>