Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Standartların Yükseliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye açılabilirsin bugün. İletişim konusunda daha iyi ilerleyebilirsin çünkü. Hislerini karşı tarafa aksettirmek seni zorlamayacak bugün. Açılmak daha iyi olabilir.

Görünüşe göre hayatınızda büyük bir değişime hazırsınız. Fakat yalnızca değişiklik olsun diye bir değişim yaşamak istemiyorsunuz. Gerçekten ne yapmak istediğinizi dikkatlice düşünün. Kendinize dönüp şöyle bir bakınca istediğiniz değişimin aslında ufak bir değişim olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstererek işe koyulmak isteyebilirsiniz. Haftada birkaç gün yürüyüş yapmak ve öğle yemeklerinde sandviç yerine salata yemek sağlığınızı iyileştirneye yardımcı olacaktır.

İş ortamında iyi gelişmeler görebilirsin. Hafta sona ermeden emeklerinin karşılığını daha fazla görmen olası. İşte emek verdiğin bir konunun senin lehine sonuçlandığını görmek seni daha da mutlu edebilir.

Sağlıklı beslenmek için bazı değişimler yapabilirsin bugün. Beslenme tarzında yapacağın ufak tefek değişimler sende çok daha iyi bir enerji yaratabilir. Daha sağlıklı beslenmek için biraz çaba gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne erken başlamalısın. İşlerini erkenden yoluna koymak sana kendini iyi hissettirecek. Öğlene kadar halledeceğin işler ve sonrasında kendine zaman ayırman keyfini yerine getirebilir.

18 Mart 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kazançta bir artış kapıda ve sizi finansal olarak istikrarlı hale getirecek. İş yerinde yarım kalan bir şeyi tamamlamak için zaman bulabileceksiniz. Evde barış ve uyum, size büyük bir rahatlama ve zihinsel tatmin sağlayacaktır. Mülk cephesinde atılan adımlar sizi hedefinize yaklaştırabilir.

18 Mart 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnızca kendi hayatına odaklanmak isteyebilirsin. Geleceğini şekillendirmek, yaşam standartlarını artırmak ve yeteneklerini keşfetmek önem kazanacak. Evinde değişiklik yapma isteğin harcamalarını artıracak. Karşıt burcunda Dolunay meydana gelecek. Sosyal medyada dikkatsizliğinin kurbanı olabilir, tanımadığın birisinin fotoğrafını yanlışlıkla beğenebilirsin.

18 Mart 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken çekinceleriniz olabilir. Yanlış anlaşılmak korkusu sizleri sınırlandıracaktır. Cesur olun. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Yaptığınız her hareket size özgüven getirecektir. Lütfen korkularınızın sizi yönetmesine izin vermeyin.

18 Mart 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara kafa yoracağınız bir gündesiniz. Gün içinde yaşayacağınız sıkıntıları atlatmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gün içinde sizi yorabilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalın.

18 Mart 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar net açılımlar yaparak işinizi idame ettiriyorsunuz. Tarzını net ortaya koyan burç olarak etrafınızdakilerin işlerini kolaylaştırıyorsunuz...

18 Mart 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

18 Mart 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözleriniz bugün, en azından başkaları söz konusu olduğunda, iki ucu keskin bir kılıç olabilir. Böyle bir enerji içerisindeyken, canınız ne istiyorsa onu söylemeye eğilimlisiniz. Bununla birlikte, söyledikleriniz bir başkasını yanlış yola sokabilir, bu yüzden sözlerinizi dikkatlice düşünün. Eğer bazı köprüleri yıkmak istiyorsanız, bugün sözleriniz bunu başarabilir.

18 Mart 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli, akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Ayrıca gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

18 Mart 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

18 Mart 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünkü Dolunay evlilik evinizde gerçekleşecek ve yoğun etki alacaksınız. Bugünlerde ilişkinizi sorguluyorsunuz. Yalnızsanız geçmiş ilişkinize kafanız takılabilir. Aslında arınma ve şifalanma sürecindesiniz ancak yüzleşmeler yaşamanız gerekiyor.

18 Mart 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

18 Mart 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 07' 53" R
Ay
Akrep
02° 11' 47" R
Merkür
Koç
16° 06' 15"
Venüs
Koç
23° 01' 25"
Mars
Balık
24° 43' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 19"
Satürn
Balık
15° 58' 60"
Uranüs
Boğa
21° 58' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 20"
Lilith
Başak
22° 37' 11"
True Node
Koç
15° 38' 31"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>