Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile son günlerde ilişkinize diyecek yok. Hemen hemen her gün berabersiniz ve çok hoş zamanlar geçiriyorsunuz. Artık ilişkinizin devamını ciddi ciddi düşünmeye başladınız. İlişkinizde sizi tek üzen şey ailenizin bu ilişkiyi tasvip etmemesi. Bugün bu konuda kafa yoracak ve orta yolu bulabilmek için planlar yapacaksınız.

İş yerinizde eski heyecanınıza , performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

Parasal açıdan oldukça rahay durumdasınız. Borcunuz olan kişiler sıkıştırıyor. Bunu sıkınıtısını üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz. Borçlarınızı ödeyebilmke için finansal kaynak arayışı içerisinde olcağınız birgün geçirebilirsiniz.

Beslenme düzeniniz bozuldu. Bugün ve sonra ki günlerde beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:25 Mars-Kuzey düğüm görünümüyle Perşembe gününe adım atacağız. Bu görünüm, kendimize duyduğumuz güveni, hedefimize olan inancımızı, mücadelemizi işaret ediyor. Önümüzdeki yola bakmak gerekiyor. Geçmiş yerine şimdi geleceğimizi düşünmenin zamanıdır. İkili ilişkilerde gerçekçi olmanın,ortaklıklarında bilinçli davranmanın önemi büyük. Kaygılar, endişeler sizi engeller. Bilakis çabalamak, hayalci değil akılcı düşünmek sizi geliştirir. Saat 13:49 Ay-Neptün görünümü,  romantizm, ılımlı, sevgi dolu paylaşımları güçlendiricidir. Şiir, söz, şarkı, jest, mimikler oldukça etkileyicidir. Hissi duygularımız karşılık bulur. Sevdiğimiz tarafından korunuruz, sahipleniriz, keyifleniriz. Huzur bulacağımız bir dünya dileğimle,

18 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir portvöy oluşturuyor.

18 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir. Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke başlıklı konuların, milli değerlerin ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir. Birbirimize yardım etmek, şefkatli davranmak veya önceki anlaşmazlıkları unutmak için, özellikle daha anlayışlı olabileceğimiz öğle saatlerini seçebiliriz. Koşullar farklılaşıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte neşeli ortamlarda bulunmak sizi rahatlatacak ve şu sıralar sıkıltılı geçen hayatınızı sakince gözden geçireceksiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiden güzel teklifler ve destekler alabilirsiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Ancak nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir, varsa çocuklarınıza karşı daha anaç bir tavır takınabilirsiniz. Venüs'ün Kova burcuna geçişiyle alışılagelmiş ilişki anlayışınızı değiştirebilecek bir zihin yapısına bürünebilir, beklenmedik sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay tüm gün Yengeç burcunda kalacak. Ayrıca bugün Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Ay‘ın Yengeç burcundayken duygusal yönümüz ağır basar. Anaç duygularımız tetiklenir. Sevdiklerimize bakmak, birilerini beslemek, çocuklarla ilgilenmek, evi çekip çevirmek isteriz. Sezgiler güçlenir. Anılar depreşir, nostalji isteğimiz artar. Ay‘ın su burçlarında ilerlediği günlerde su ile bedeni topraklamak ve bol bol su tüketmek gerekir. Ay‘ın Yengeç burcundaki seyahatinde de bu durum tekrarlanmalıdır. Venüs'ün Kova burcuna girmesi ise arkadaşlık bağları, sosyalleşme, iletişim kurmak ve fikirleri paylaşmak, fikir birliği oluşturmak, düşüncelerimize uygun fikir ve düşünce topluluklarına dahil olmak temaları ön plana çıkar. Sıra dışı kişilerle ilişkiler kurmaya yönelebiliriz. Özgürlük ve bağımsızlığa karşı olabilecek eylem ve hareketlere şiddetle itiraz edebiliriz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

18 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>