Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bardağın Dolu Tarafından Bakmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinize öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Şu anda ailenizde bir sürü şey olabilir: belki çocuklarınızın yeni kıyafetler alması veya bir spor etkinliğine gitmesi gerekiyordur? Bu arada, diğer akrabalar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Bugün bir akşam yemeğine ev sahipliği yapabilirsiniz. Şu anda ailenize odaklanmaya çalışın ve onlarla zaman geçirmenin tadını çıkarın.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!İvedilikle hareket etmeniz ve başta krizler olmak üzere her durumda yapılması gerekeni derhal kestirebilmeniz olası. Muhtemelen son hızda düşünecek, davranışlarınızla büyük bir cesaret ve verimlilik örneği sergileyeceksiniz. İşlerin ters gitmesi halinde etrafınızda müthiş bir destek sistemi olduğunu bilmek sizi daha da güçlü hissettiriyor. Risk alın ve daha önce düşünmediğiniz bir konuda şansınızı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkini yeni bir gözle değerlendirebilirsin. Eğer birisiyle romantik olarak görüşüyorsan, ilişkini ileri seviyeye taşımak isteyebilirsin. Veya, işler hoş gitmiyorsa bir daha görüşmemeye karar verebilirsin. Eğer uzun süreli bir ilişkideysen, yepyeni şeylere hazır hissediyorsun. Hafta sonu farklı şeyler yapmak isteyebilir; akşam rutinlerini bozmak isteyebilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün anlayış ve uyum sizin için daha önemli olacaktır. Sevdiklerinizden ve yakınlarınızdan farklı konularda anlayış bekleyebilir, bazense hassas ve alıngan olabilirsiniz. Estetik ve güzellik konuları ön planda olabilir. Kendinizle ilgilenmek sizi daha iyi hissettirecektir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarla karşılaşsan da bardağın dolu tarafından bakmayı ihmal etmemelisin. Karşılaştığın her olaydan ders çıkarmanın faydalarını ileride göreceksin. Etrafındaki fırsatları görmelisin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, kısa bir süre önce tanıştığın kişi, seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Eksiklerini tamamlamak için çıkacağın alışverişte farkında olmadan kredi kartının limitlerini zorlayabilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük aktivitelerinizde sağlığınızı tehlikeye atacak riskler almak isteyebilirsiniz. Daha dikkatli davranışlar sergilemeli gereksiz risklere girmekten kaçınmalısınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay dost Akrep burcunda ilerlerken, bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin yetişemediğiniz kadar hızlı aktığını hissedebilir bilhassa planladığınız aktivitelere yetişememenin verdiği stresi üzerinizde yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı çok gönüllü olmadığınız görüşmeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin yanınızda olan şansınızla birlikte bu, gününüzü pek fazla etkilemeyecektir. Uzun zamandır görüşmediğiniz biri yardım talebi ile size ulaşabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları çok daha başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Bugün kendinizi biraz sinirli hissedebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün, bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz.İçinizde fırtınalar eserken, çevrenize sakin bir şekilde davranmanız, son derece şaşırtıcı. Duygu ve mantık karmaşası yaşadığınız için, bazı karmaşalar yaşamanız son derece normal.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>