Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Önümüzdeki bu gün sizin için oldukça sessiz bir gün olacak. Bugün evde ya da işte bir görev için kendi boyunduruğunuz altında çalışacaksınız ve akşama kadar da devam edeceksiniz. Birisi sizi ara vermeye ikna etmeye çalışırsa, ona karşı direnmek hiç de zor olmayacak. Bugün, içgüdülerinizi takip etmeniz, zihninizi ve gözlerinizi odaklı tutmanız gereken bir gün.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Bazen hislerinin akışını takip edip anbean yaşamak istiyorsun. İçgüdülerin çok iyi olacak. Bu iyi bir şey. Ama bugün daha çok bir şeyleri çözümlemek isteyeceğin bir gün. Belki motivasyonlarını ve kişilik örüntülerini düşünecek ve tavırlarında değişikliklere gitmek isteyeceksin. İçine dönüp meditasyon yapmak için uygun bir gün.Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aklınızdan geçen bir durum önünüze gelebilir, sözlerinizin gücü artabilir, bazı insanlarla telepatik bağlar kurduğunuzu hissedebilir, fark edebilirsiniz. Trafikte ve ulaşımda hızdan ve gerilimden uzak durun. Kardeşlerle ilgili yardımlaşmalar olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif yönün ve pratikliğin birçok konuda yeni fırsatlar getirebilir. Bu fırsatları değerlendirirken aceleci davranmamalısın. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla, yeni insanlar ile tanışabilir ve çevreni genişletebilirsin. Hayatının ciddi bir değişime uğradığı bu günlerde, kendi isteklerine daha fazla önem vereceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin kariyerindeki başarısını kutlamak isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz duygusallığınızdan şikayetçi olabilir. Sürekli ilgi beklemeniz karşı tarafı zorlayabilir ve ilişkiniz bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Biraz kendi kendinizi beslemeye öğrenmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları farklı yönlerden görebilirsiniz. Ortaklı konular içinde olabilirsiniz. Sizi krize sokabilecek olaylardan uzak durmanızda fayda var. Parasal konulara yönlenebilirsiniz. Maddi konulardan dolayı kendinizi bağlı hissetmek sizi rahatsız edebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi tasarlarken mevcut durumdan kopmamak için uzunca bir süre düşünerek hareket etmeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne ait sorunlardan kaçmak için geçmişe ait önemsiz şeyleri kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Sorunlar ne kadar büyük olursa olsun kaçmak hiçbir zaman işe yaramaz ve her şekilde altından kalkabileceğiniz bir yol bulabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile önemli bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir. Acil durumlar için biraz para biriktirmeyi deneyin. Kendinizi hiç bu kadar enerjik hissetmemiştiniz. Günlük su tüketiminizi artırmaya çalışın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Duygusal gerilimlerden uzak durmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamları tercih etmelisiniz. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden. Bugün, endişe duymanıza gerek yok. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.Çevrenizde bir çok organizasyonlarda yer alacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.Duygusal ilişkinizde,birlikteliğinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fazla fırsat vermiyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>