Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeteneklerinin Farkındasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle sakin bir gün geçirmek, birbirinize öncelik vermek iyi gelebilir sana. Aranızdaki muhabbet daha da artabilir. Birbirinize karşı daha anlayışlı olmaya başlayabilirsiniz.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bugün şükretmek için iyi bir gün olabilir. Elindekilerin kıymetini bilerek ve daha dikkatli harcamalar yaparak paranın değerini bilebilirsin. Sahip olduğun şeylerin kıymetini görmen iyi bir enerji oluşturabilir.

Gerginlik ve stres farklı şekillerde kendini sana belli edebilir. Vücudunu dinlendirmeyi ve kafanı boşaltmayı daha dikkatlice ele alman gerekecek. Keyfini yerine getirecek ve seni dinlendirebilecek şeylere öncelik verebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir görüşemediğin bir sevdiğin ile görüşme fırsatı yaratmak isteyebilirsin. O kişiyle telefonda konuşmak bile sana kendini iyi hissettirebilir. Bugün biraz daha iletişime açık olabilirsin.

19 Mart 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Nakit akışı durumunuzu ciddiye almanın zamanı geldi, çünkü modası geçiyormuş gibi para harcamaya devam ederseniz, kısa sürede malzeme tükenebilir! Tasarruf yapılması gerekecek, bu yüzden ucuza eğlenmeyi öğrenin.

19 Mart 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları dikkate almak yerine “kendi işimi kendim hallederim” dediğin bir gün. Yeteneklerinin farkına varıyorsun. Bu sayede isteklerine kulak vereceksin. Bu durum yoğun geçen günlerde senin için bir eğlence kaynağı haline dönüşebilir. İş hayatında yaşadığın sıkıntıları tecrübeli birine anlatabilir ve tavsiyeler alabilirsin.

19 Mart 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat amacınızı eksik tasarladığınızın aydınlanmasını yaşıyorsunuz. Gerçek potansiyelinizi yansıtmak için yeniden düzenleme yapacaksınız. Üzerine uzunca düşündüğünüz bir süreç sizi kendinizi bulmanıza yardımcı olacaktır. Attığınız her adım ilerleyen zamanlarda karşılık bularak sizi motive edecektir. 

19 Mart 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi burcunda ilerlerken, finansal bir konuda başkalarına daha çok ihtiyacınız olabilir. İlişkilerinizde daha akılcı olmalısınız.

19 Mart 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın biraz enerjik olabileceği bugünlerde etrafınızda çok enerji dönerken sizin kendinizi halsiz hissetmeniz son derece normal.

19 Mart 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz dinlenmek hatta direkt boş boş oturmak isteyebilirsin. İşin garip yanı, başkalarıyla uyumlu, rahat ve tasasız bir ilişki geliştirmek için zorunlu olan basit ödünleri bile vermeye şu an hiç tahammülün yok. İçsel gerilimlerine rağmen etkileşime girecek misin insanlarla? Yoksa sıkılıyor olmana rağmen tek mi kalmayı tercih edeceksin? Bu meselelerle ilgili savaş vereceksin; senin için ufukta birazcık sıkıntı görünüyor.

19 Mart 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle de etrafınızda olmasından keyif aldığınız kişilerle bazı ilginç sohbetler yapabilirsiniz. Gün size düşünecek birçok konu veriyor ve muhtemelen arkadaşlarınız da bu işin içinde olacak. İster uzaklarda bir gezi ister her zaman bulunduğunuz yerde bir buluşma olsun bugün insanlarla bir araya gelmek iyi gelebilir. Normalde bazı ortamlarda söz sahibi olmasanız bile, bugün lider olma gücünüz var.

19 Mart 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere hiçbir şekilde ön yargılı olmamalısınız.

19 Mart 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

19 Mart 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda hızlı değişimler yaşadığınız bir dönemde olabilirsiniz. Bu süreçte aldığınız kararlar konusunda dikkatli olun, aklınıza ilk geleni yapmayın. Özellikle parasal konularda temkinli olmanızda fayda var.

19 Mart 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

19 Mart 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 32" R
Ay
Terazi
27° 08' 37" R
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
22° 30' 36"
Mars
Balık
24° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 33"
Satürn
Balık
15° 56' 37"
Uranüs
Boğa
21° 57' 29"
Neptün
Balık
28° 41' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 54"
Lilith
Başak
22° 34' 25"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>