Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Paniksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sizin açınızdan işler iyi gidiyor. Zihniniz açık bir şekilde düşünebilme imkanı tanırken duygularınızın da dengede olduğunu göreceksiniz. Olayın merkezine çok kolay bir şekilde inebilmeniz mümkün. Çok fazla sabır ve konsantrasyon gerektiren zihinsel işlerinizi halledin. Bu tür işlerle uğraşmak için mükemmel bir ruh halindesiniz.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle ilişkileriniz sizi daha iyi hissettirirken geleceğe dair kaygılar, sizi beklemeye alan durumlar can sıkıcı olabilir. Hayatınızın bir alanında kısıtlanmış hissedebilir veya mecburiyetlere göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bayram hazırlıklarını son dakikaya bırakmış olman, seni panik içerisine sokabilir. Yoğunluktan dolayı nereye yetişeceğini şaşırabilir, hummalı bir çalışmaya başlayabilirsin. Sanatla uğraşan bir Balık burcuysan, ilgi alanlarını arttırabilir, yeni bir projenin hazırlıklarını yapabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, alışverişe çıkma planlarınız olabilir. Son günlerde kaygılarının azalması, stresten kaynaklanan baş ağrılarının azalmasını sağlayabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda egosal tartışmalara şahit olabilirsiniz. Ekibiniz içerisinde üstünlük yaratmak isteyenler olabilir. Bu ego savaşında politik tutum sergilemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Tarafınızı çok belli etmeden arada kalmamaya özen gösterin.   

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir zira bugünlerde dikkatsizlikle gelen bir takım problemler baş gösterebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanlarda yaşadığınız bazı tartışmaları tatlıya bağlayabilirsiniz. Affetmek en çok sizi rahatlatacak olsa da zorunda değilsiniz. Bütün duygular hayatın ve kişiliğinizin olağan bir parçasıdır, hepsini yaşamak normaldir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığı olarak terfi alabilirsiniz. Kafein tüketiminizi azaltın ve spor yapmaya başlayın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Size sunulan bazı konulara ciddi bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili kıskançlık dürtüleriniz sizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, onula güzel kısa yollar yapmak için elinize bir çok fırsat geçecek, bu günü güzel yaşamalısınız..

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>