Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ondan gizliyorsunuz. O sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye çalıştıkça tedirgin oluyor, ona sevimsiz görünmeye çalışıyorsunuz. Hiç koşulları olmayan, bu kadar kuraldışı bir aşkı yaşamak istemiyorsunuz.

Azimli birisiniz. Kendinize parlak bir gelecek hazırlama çabanızda biraz da kırıp dökücüsünüz. İnsanları incittiğinizde de duygusal yönünüz devreye giriyor ve üzüntüden kahroluyorsunuz.

Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidiyor. Oradan size düşecek olanı nasıl değerlendireceğinizi düşünüyorsunuz. Yalnız miktarla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Arkadaşınızın sağlık sorunu ona öğütlerde, uyarılarda bulunmakla bir yere varmayacak gibi görünüyor. Daha sorumlu, daha iradi davranmak durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize çok düşkün oldunuz.Bu duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldıracak. Almaya hazırlandığınız bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Sonradan yaşanan pişmanlıkların işe yaramadığını yine en iyi siz biliyorsunuz. İki arkadaşınızın küskünlüğünde araya girecek ve ilişkiyi biraz yumuşatacaksınız.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, güven arayışımızı, sevdiklerimize düşkünlüğümüzü vurguluyor. Ancak bir yandan da, dışarıda sorumluluklarla baş etmemiz gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz. Saat 12:45 Yengeç burcunda sondördün oluşuyor. Bu saatlerde siz, özellikle ilişki,ortaklığı, maddi ve finansal konularda arzu etmediğiniz durumlarla karşılaştığınızda fevri davranabilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Aslında arzunuz güven içinde yaşamaktır. Güvenilir bir aşka, doğru düzgün bir ilişkiye o kadar ihtiyacınız vardır ki, bu kadar hassas biri olup da, nasıl böyle içinden çıkılmaz problemler yaşıyorum diye kendinize yüklenip durursunuz. Şu andaki şartlarınız mecburen susmanızı veya katlanmanızı gerektirdiği için sıkılırsınız. Para bulma derdi, ilişki kurma ihtiyacı, olan biteni başkalarının gözünden görme mecburiyeti sizi yorabilir. Ancak unutmayalım, bugün bize düşen güven hissini başkaları değil, bizzat kendi içimizde oluşturmaktır. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal ve ruhsal anlamda yoğunluğun yükselişidir. Cinsellikte yaşanan haz, ölüp yeniden dirilmek gibi, canlandırıcı ve kendi içinde mücadeleyi teşvik edici bir duygu olarak görülür. Ve bu taraflar arasında bir hayli güçlü yaşanır. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer günü;hayatını ilgilendiren atılımlar için ideal bir gün? Bugün özel hayatında veyerinde önemli konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Planlanın dışında bir toplantıya dâhil olabilir ve kendini lider pozisyonunda görebilirsin. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, sevgilinle açıkça konuşmak isteyeceksin. Sorunları ertelemek yerine zamanında çözmeye çalışmak yerinde olacak. Evde otorite figürlerle tartışmaktan kaçındığın konuların patlak verdiğine tanıklık edebilirsin. Uzlaşmacı tavrını korumanı tavsiye edeceğim, evet ama kendine de anlık öfke rüzgârına kapılıp gitmeyecek kadar olgun bir karakter olduğunu hatırlatmayı ihmal etmemende fayda var.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sanata olan ilginiz artarken, yaratıcılığınız da üst seviyelere ulaşabilir. İlgi alanlarınıza yönelmek ruh halinizi olumlu yönde etkileyecek ve böylelikle her türlü olumsuzlukla baş edebilme gücüne erişebileceksiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir ve beklenmedik kısmetler gündeminize gelebilir. İş konularında mücadele içinde olabilir, ticari yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeminize gelebilir.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak, tutkunun yoğun olduğu beraberliklere adım atacaksınız.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizi iyileştirme vakti. Hem dostlarınız hem de özel hayatınızda muazzam bir şifalanma enerjisi altındasınız. İlişkilerle ilgili isteklerinize odaklanın ve bunu doğru kelimelerle evrene ifade edin. Gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Sizin için akşam saatlerinde iletişimde şans görünmekte.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileri kuvvetli Balıklar, duyularınızın açık olduğu talihli ve romantik bir gün. Yaratacılığınız çok yüksek. İşleriniz son derece akışkan ve hızlı ilerleyecektir. Dışardaki dünyayı gözlemleyip anlayarak, illüzyon yaratmadan, şüpheci davanışlardan kaçınmak önemli.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Derin arkadaşlıklar kurma zamanı. Kapalı gruplar içinde duyarlı kişiliğiniz ve yüksek enerjinizle yıldız haline gelebilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizi samimi dostlarınızla paylaşarak fikirlerini almalısınız. Gerçeklerin peşinden koşmak ve her sırrı açığa çıkarmak gibi yüksek bir farkındalık yakalayabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 12' 10" R
Ay
Akrep
10° 26' 22" R
Merkür
Boğa
08° 18' 54"
Venüs
Boğa
27° 27' 51"
Mars
Koç
16° 10' 38"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 59"
Satürn
Balık
18° 11' 41"
Uranüs
Boğa
23° 35' 27"
Neptün
Balık
29° 28' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 13"
Chiron
Koç
21° 47' 41"
Lilith
Başak
25° 43' 19"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>