Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aksaklıklar Karşına Gelebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk konusunda büyük beklentilerin olmayabilir. Bir şeyleri kendi oluruna bırakman gerekebilir hatta. Seni zihnen ve kalben zorlayan durumlarla daha sakin bir zamanda, daha rahat bir kafa ile yüzleşmen gerekebilir. Bunun için sabretmelisin.

Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz.

Maddi anlamda kendini fazla yormamak bugün yapabileceğin en iyi şey olabilir. Kendini maddi açıdan zorlamamak ve gereksiz yere para harcamamak, ileriyi düşünerek hareket etmeni ve daha iyi şeylere odaklanmanı kolaylaştırabilir.

Kendini zihnen çok fazla yormamalısın. Eğer içinde bulunduğun ortamların telaşı ve gerginliği sağlığına iyi gelmiyorsa bugün biraz geri çekilmen gerekebilir. Bu konuda kendine öncelik vermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev gereçlerinde sıkıntılar yaşanabilir. Elektrik tesisatında, ufak ev aletlerinde bozulmalar yaşanabilir. Bu tür konularda bir şeyler ters gitmeden önlem almak ve eşyaların bakımını önden yapmak daha iyi olabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir dakika harika çalışan, ancak bir sonraki adımda bir yük haline gelen ancak daha fazla zaman veren bir ortaklık hakkında şüpheleriniz olabilir. Belki de biraz fazla yoğun olduğun için kısmen suçlusun. Yavaşla, sakin ol ve olmasına izin ver.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken aklındakiler öğlen saatlerine doğru yerini başka planlara bırakabilir. Planlı ve programlı hareket etmek konusunda oldukça istikrarlı davranmak istesen de yaşadığın dikkat dağınıklığı buna engel olabilir. Kendi işinin sahibiysen, ödemelerdeki aksaklıklar seni biraz zorlayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle ailelerinizi tanıştırma kararı alabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmak ve istediğiniz seviyeyi yakalamak için size neyin gerekli olmadığını anlıyorsunuz. Böylece hayatınıza her şeyi ihtiyacınız kadar dahil edebileceksiniz. Alacağınız bazı kararlar ev veortamınızı değiştirmenin önünü açabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz, perde arkasındaki gerçekleşen olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyadaki en zeki, en kültürlü, en birikimli insan dahi her şeyi bilemez. Siz de her ne kadar zeki olsanız da, sezgilerinizi çok çok iyi olsa da, her şeyi bilemezsiniz. Bugün karşınıza çıkan bir durumu analiz ederken belki bazı bilgilere sahip olmadığınızı göz önünde bulundurarak analizinizi yapın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla daha çok zaman geçirmek için programını tekrar düzenlemen gerekebilir. Onları daha fazla görmezden gelmemek, hayatı yakalamak için güzel fırsatlar yaratmak isteyeceksin. Birlikte daha çok zaman geçirmek yanındaki insanları daha da değerli yapacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akranlarınız sizi ahlaki inançlarınıza karşı bir şeyler yapmaya teşvik ediyor olabilir. Arkadaşlarınız ne kadar sevgili olursa olsun, kötü huylarını size dayatmak veya katılmadığınız bir fikre ortak olmak için serbest geçişleri olmamalıdır. Muhtemelen ne yapmak istediğinizi kalbinizde biliyorsunuzdur, ancak toplum baskısı, kendinizden şüphe duymanızı sağlamak için gizlice devreye giriyor olabilir. Kendinize ve ahlakınıza sadık kalın ve üzgün olmaktansa güvende olmanın daha iyi olduğunu unutmayın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Para harcamayı çok seven birisiniz. Özellikle zevklerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruhsuz insanlarla dolu bir ortamda fazla kafeinden muzdaripmiş gibi görünen neşeli bir insan olmaktan daha kötü bir şey yoktur. Ne yazık ki, bugün bu neşeli kişi sen olmak zorundasın. Market, yeni komedi rutininizi denemek ya da başkalarını yeteneklerinle etkilemek için uygun bir yer değil. Elindeki görevlere odaklanmaya çalış ve performansını gerçekten takdire değer bir kitleye sakla.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>