Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Destek görmek isteyeceksin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizm hayatınızda yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bugün, aşk hayatınızda inatçı olmadığınız sürece bol kahkaha ve güzel zamanlarla dolu bir gün olacak. Her seferinde bir adım atarken iyi vakit geçirebileceğinizi unutmayın. Aceleyle diğer bölüme geçmeye çalışmak yerine anın tadını çıkarın.

Şu an bir ayrı kalmışlık hissinden geçiyor olabilirsiniz. Belki son zamanlarda yeni bir işe geçmek için eski bir işiniz ayrılmış olabilirsiniz. Ya da belki de kendinizi çok anlayamadığınız romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Kişisel bir karışıklık döneminden geçiyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinize nazik olmaya çalışın. Yakında yaptığınız seçimlerin olumlu olduğunu göreceksiniz.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Tam anlamıylar çılgın hissediyorsun ama kaygılanma; kafayı yemeyeceksin! Enerji, hayatında köklü değişiklikler yapma tutkunu ön plana çıkarıyor; özellikle de kendini başkalarına nasıl yansıttığınla ilgili meselelerde. Romantik partnerinin seni görüş şeklinden sıkılmış olabilirsin. Kişiliğinin farklı bir yönünü sergilemeye hazırlanıyorsun. Böylece ilişkinizdeki tutkunun yenilendiğini hissedebilirsiniz!#burç adı#ları genelde en güzel cevabı, kavga bittikten sonra buluyorsunuz. Atılganlık ve sezgi, otokontrolünüzün gölgesinde kalıyor. Bugün, sizi kalıplara koyan genellemelerden sıyrılmak için muhteşem bir fırsat. İçgüdülerinize biraz güvenin ve neler olduğunu bir görün. Biraz daha sosyalleşmekten de zarar gelmez. Bir #burç adı# bile bundan keyif alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir çıkış yolu bulmak için kıvranan duygusal bir yoğunluk var. Ani patlamalar yaşamanız muhtemel, bu nedenle öfkenizi kontrol altında tutmaya dikkat edin. Duygularınızı dengelemenize destek olabilecek iyi dostlarınızla vakit geçirin. Başkalarına rahatsızlık vermemeye özen gösterin. Sizi anlayışlı bir şekilde dinleyebilecek dostlar edinmeye çalışın ancak onları kalıcı bir koltuk değneği olarak görmeyin. Zira muhtemelen onlar da benzer bir duygu yoğunluğundan muzdarip olduğu için bir de sizin yükünüzü taşımak istemeyeceklerdir.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 00:47-04:23 aralığında boşlukta hareket ediyor. Saat 04:23'te Yengeç burcuna giriş yapıyor. Bugün ise Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar ofis ortamında hem yoğun hem de stresli bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Özellikle savaştığınızda hak ettiğiniz kariyer gelişmelerini yaşadığınızı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili de vakit harcamanız gereken bir dönemdesiniz. Saat 22:16'da Güneş tutulması Yengeç burcunda oluşuyor. Güneş tutulmasıyla aşk hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Tutulma döngülerinde olduğumuz için gerginleşeceğimiz anlar da olabilir. Çocuğunuzla ilgili de yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yalnızlar yeni bir aşka başlayabilir. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Destek görmek isteyeceksin!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Aşk konusunda sürekli kafanın bulanması bugünlerde gerginlik yaratıyor olabilir. Gün içinde ailende ya dahayatında otorite sahibi birisiyle iletişime geçmen gerekecek. Ancak beklediğin desteği göreceğin biri ile iletişime geçtiğinden emin olmalısın. Günün akışı aklının karışmasına neden olabilir. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, profesyonel bir yardım alma kararı alabilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili net olmayan şartlar bugün sizi biraz düşündürebilir. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak isterken kendi içinizde bazı çelişkileri çözemiyor olabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız hobilerinize yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Sezgilerinizle hareket etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Aşırı korumacı tavrınız karşınızdakini rahatsız edebilir. Dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hayalci tarafınız ön plana çıkabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda kendinizi mutlu edecek enerjiyi bulabileceksiniz. Kendinizi herhangi bir sebebe bağlı kalmadan huzurlu hissetmek size iyi gelecek.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen Güneş tutulması yepyeni ve güzel bir aşkı gündeme getirebilir. Tutku ve heyecanla yeni bir uğraş veya aktivite alanı edinebilir, yeni bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlarınızda müthiş sezgileriniz size yol gösterebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biri sizden maddi yardım istemek için elleri açık bir halde gelebilir, ancak bunun yerine tavsiye verirseniz daha iyi olacak. Tavsiyeniz, o kişiyi ihtiyaç duyduğu çözüme bir adım daha yakınlaştıracak. Zaten sizin şu anda maddi riske girmemeniz gerekli.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Aşk hayatınıza damgasını vuruyor. Şefkat, sevgi ve korumacılığı içinizde hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Yaratıcılık ve psişik yetenekleriniz ön plana çıkar. Sezgileriniz bu dönemde sizi yanıltmaz.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik bir şekilde evcilleşiyorsunuz. Bir bölüm Balık burcu yepyeni ilişkileri ile güzel günler yaşarken, diğer bölüm yasta. 2017'de derslerini alamamış Balık burçları, aynı sınavı yeniden veriyorlar. Aslında dostlarınız dediklerinizin gerçek dostlarınız olmadığını anladığınızda, hayatınızın diğer karanlık tarafları da aydınlanacak.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; ilişkilerin tutkulu bir hal alırken,ortamındaki yoğunluk, sorumluluğun getirdiği gerginlik seni mücadele ve rekabet etmeye itebilir. Güneş Tutulması seni olumlu desteklerken, yaratıcılığına ve yeteneklerine yenilik katabilir, ebeveyn olmak isteyebilir, keyif aldığın konulara zaman ayırabilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>