Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini açıklamak zorunda kalıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir. Küçük bir tatil önerisi alabilirsiniz.

Hiç yakınmadan çalıştığınız için bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkında değil. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil ama bazılarını erteleyebilirsiniz. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir.

Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz zor gürlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Ne kadar çok seveniniz olduğuna siz de şaşırdınız. Arkadaşlarınız size bugün bir sürpriz yapabilirler. Ummadığınız bir kişiden küçük bir hediye alabilirsiniz. Son derece hareketli ama bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, gün biraz uzun sürecek gibi.

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Enerjinizin bitmeyeceği bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki iletişim kurma becerileriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ay-Uranüs kavuşumu sayesinde de eğitim hayatınızda beklendiğinizden güzel sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı sayesinde aşk hayatınızda işler yolunda gitmeye başlayabilir. Yavaş yavaş partneriniz ile aranızdaki ilişkinin güçlendiğini hissedebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaderin bir planı var, bekle ve gör! Geçmişten beri hayatını meşgul eden olaylarda yeni gelişmeler yaşanacak.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bugün güzel gelişmeler olabilir. Karşı taraftan hiç beklemediğiniz bir anda gelen teklif sizi şaşırtabilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanızı çalışarak geçirebilirsiniz. Kısa süreli dikkat dağınıklıkları enerjinizi toplamanıza yardım edebilir. Uzun süre sorunlarınızdan kaçmayın.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sürprizler olabilir, hazırlıklı olun. Birlikteyapacağınız insanlar güvenilir olmayabilir. Yapmanız gereken bir şey varsa bunu kendi başınıza yapmayı düşünün. Grup çalışması için pek de iyi bir gün değil.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay kardeş ve yakın akrabalarla ilişkinizi sağlamlaştıracak. Aranızda süre giden bir aile konusu sonuçlanabilir. Birkurmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Okyanus sonsuzluğu taşıyan enerjinizi bugün somut olarak ifade edebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklı karışık olan Balık burçları hayatlarının her temasında yanılgılar yaşamaya müsaitler. Mutlaka karar alırken güvendiğiniz insanlardan destek almalısınız. İkili ilişkilerde dengeleri yeniden yakalama fırsatı bulabilirsiniz. Oturduğunuz koltuğu sağlamlaştırıyorsunuz.  Aşk hayatında güvenli kalelere geri dönüşler söz konusu. Balık burçları kendilerine liman arıyorlar.

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; kendini daha rahat ifade edebilecek, sosyal gruplardan veya arkadaşlarından alacağın destekle iletişiminde daha kararlı ve güçlü olabileceksin. Geleceğe dair hedeflerini maddi manevi güvende olmak için değiştirebilirsin. Aşk ilişkilerinde korumacı, hassas ve alıngan olabilir, duygusal bağının güçlendiğini hissedebilirsin.

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>