Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz!

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, sizlerin burcundaki seyrine devam ediyor. Günün genelinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, olumlu bir süreçte olacaksınız. Buna partnerinizle olan ilişkiniz de dahildir. Aranızdaki aşk her şeyi çözecektir. Venüs-Jüpiter karşıtlığının yaşanmasıyla kariyer hayatınızdaki konular sizi germeye başlayabilir. Yaşadığınız bir durum tüm hafta sonu aklınızı kurcalamış olabilir. Fazla büyütmemenizde yarar var.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmeye ihtiyacın var!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Kafanın karışıklığı gün içinde kendini net ifade edememene sebep olacak. Bugün iyi bir dinleyici olabilirsin fakat iyi bir konuşmacı olman zor gibi görünüyor. Biraz daha zihnini boşaltacak işlere yoğunlaşmak isteyebilirsin. İlişkin varsa sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyeceksin. Evliliğinde söz konusu pürüzleri yakın çevrenin tetiklediğini fark edeceksin. Bu durum eşinle ciddi kararlar almana neden olabilir. Bazı konularda ufak detaylara takılman motivasyonunu düşürecek. Zihnini dinlendirmelisin. Ailen ve sevdiğin birkaç kişi ile bazı planlar için organizasyonlar peşinde koşabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı olaylar size yeni kararlar aldırabilir ve insanlarla aranıza sınır çizebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel konularda daha şanslısınız. İşbirliği, denge ve uyum yaratabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bembolik olarak çevrenize bazı konularda fayda sağlasanız da herkese eşit gözle bakamadığınız için verdiğiniz tepkiler de farklılaşabiliyor.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ve romantik meseleler için aktif olmakla birlikte, bazı plan değişiklikleri veya yönetilmesi gereken dağınık bir gün olacağı için kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile olan aktiviteler canlandırıcı olabilir ve belki keyfinizi yerine getirebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz denizler Tanrısı Neptün?ün geri hareketi nedeniyle bugün psişik açılımlar yaşayabilirsiniz. Hayatın gerçeklerinden kaçarak Kaf dağına gitmek fikri size cazip gelebilir. Sanata yönelmeli, bağımlılıklardan uzak durmalısınız. Yüzmek, su sporları yapmak sizin için ideal olacaktır. Sevdiğiniz kişiyi gözünüzde Tanrısallaştırmayın. Siz de çok değerlisiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık siz de kaybettiklerinizin farkına varmış olabilirsiniz. İçinizi bir korku sarmış, sevildiğinizi hissetmenin eksikliğini farkına varmış olabilirsiniz. İş hayatınız için aşırı bir disiplin gösterip çalışırken, ihmal ettiğiniz her konunun bedeli ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; bugün kendini ön plana alarak harekete geçebilirsin. Ancakhayatındaki sorumluluklardan ve aile ilişkilerinden dolayı seni engelleyen ve kısıtlayan koşullarla karşılaşabilirsin. Birçok seçenek arasında kararsız kalman sonuç alamamana yol açabilir. Hayalci davranmaktan vazgeçip, objektif olmaya çalışmalısın.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>