Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürprizler yüzünü güldürüyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Aşk dünyanızda yapay mutsuzluğunuzun arkasında, göremediğiniz umutlar var. Onu hala unutamamış olmanız, sıradan ilişkilerin ötesinde daha etkili bir şeyler yaşamanıza meydan vermiyor.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Yoğun çalışma hayatınızın, ekonomik olarak emeğinizi karşılamadığına dair inancınız sizi günden güne isteksizleştiriyor. Önümüzdeki günler içinde çok belirgin biçimde düze çıkabilirsiniz.

Hiç alakalı olmadığınız üzüntüler yaşayabiliyorsunuz. Aşırı duyarlı oluşunuz, kendi sorunlarınız dışında birçok sorunu derinden hissetmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin savunmacı, sabırsız davranışlarınız tartışma ve tehlikelere davetiye çıkarıyor. Eğer öfkeliyseniz araba kullanmamaya çalışın ve keskin nesneleri ihtiyatla kullanın.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün içinde 10:51-16:31 arası boşlukta ilerliyor. Saat 16:31 olduğunda Boğa burcuna giriş yapan Ay, bu saat sonrasında daha sosyal olacağınız bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Yakınlarınızla birlikte olabilirsiniz. Eğitim hayatınızdaki konulara vakit ayırabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki sert açıyla bugün sınavlarınız veya başvurularınız varsa dikkatlice yapmanızda yarar var. Merkür de bugün Aslan burcuna giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler yüzünü güldürüyor!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Kendini ifade etme kaygının arttığı günlerden geçiyorsun. Kartlarını açık oynamaktansa, sessiz ama derinden giden bir karakter olarak bu ruh halin gündemini epey değiştirmiş olabilir. İsteklerini elde etmek istiyorsun, bunun adına hiçbir mücadeleden kaçınmıyorsun. Tuttuğunu zamanla koparan karakterin sayesinde başarı elde edebilirsin. İşinden memnun değilsen karşına çıkan teklifi kabul edebilirsin. Ancak işi onaylamadan önce genel araştırmanı yapmayı pas geçmemelisin. İlişkinde yaşanacak önemli gelişmeler, sürprizler yüzünü güldürecek.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere kendinizi anlatmaya çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Dargınlıkları sona erdirmek için bir adım atmanız yeterli.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişiklik ve yenilenmeye gidebilirsiniz. İlişkilerde imkanlar söz konusu. Kişisel yeteneklerinizikonusunda kullanmak isteyeceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi düşünmeniz gereken zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda hemen her şeye evet demeden önce iki kez düşünmek sizi yıpranmaya karşı koruyacaktır, sezgileriniz de destek olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen arka planda, sessizce, uzun süredir elinizdeki verileri gözlemliyor ve veri topluyorsunuz. Şimdi gölgelerden çıkmanın ve sonuçlarınızın duyulmasına izin vermenin zamanı geldi. Başkalarının sizi itip kakmasına izin vermeyin. Doğru olduğunu bildiğiniz şey neyse o yoldan yürüyün.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara bakış açınızı değiştirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Zaten hayatı sorgulayan ve farklı düşünceler içine giren bir tavrınız var. Ancak, moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. böylece yepyeni kararlar almanız ve farklı planlar yapmanız mümkün. Aşk arzunuz yükseliyor.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Çok çalışmanızın tabi ki bir karşılığı olmalıydı. Daha önce değerlendirmediğiniz fırsatlar tekrar kapınızı çalabilir. Duygusal anlamda, özellikle evliliğinizi veya uzun süreli partnerlik ilişkinizi bir kere daha gözden geçiriyor olabilirsiniz. Her şeyi dengeleme fırsatınız hala var. Ancak konu siz bunu istiyor musunuz?

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>