Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mücadelenle örnek oluyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz!

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz mantıklı, dürüst ve tutarlı iletişim kullanarak başarılı oluyorsunuz. Bastırılmış öfke zamansız, yersiz ve gereksiz tartışmalara yol açar.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, sizlerin burcunda hareket ediyor. Erken saatlerden itibaren enerjiniz yüksek olsa da gün içinde zaman zaman hayatı sorguladığınız anlar yaşayabilirsiniz. Mutlu olmak için ilk önceliğinizin kendiniz olduğunu unutmayın. Öğlen meydana gelen Venüs'ün Neptün ile kurduğu zorlu kontak, aile içerisinde kalp kırıklıklarına açık olabileceğinizi gösteriyor. Hayal ettiğiniz aile desteğinin bu olmadığını düşünebilirseniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baba figürü ön plana çıkıyor. Mücadeleci tavrın, çevrendekilere şevk verecek. Aklında birçok yeni proje var.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün nerde hatalı olduğunuzu ve problemlerinizin nerden kaynaklandığını bulabilirsiniz. İşte şimdi onları düzeltmeniz için harika bir gündesiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli olmayan fazla yeme hallerini durdurmanız ve sağlıklı tercihler yapmayı istemeniz hayatınızda büyük enerjisel farkındalık getirecektir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyacağınız bazı haberler yüzünden heyecanlanacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Yakın akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilgilenecek, sosyal faaliyetlerinizi arttıracaksınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmamaya dikkat etmelisiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi fark ettirmek istiyorsunuz ama nafile. Boşuna dememişler kaçan balık büyük olur diye. Geçmişte yaptığınız hatalardan kaçarak kurtulacağınızı sanmıştınız ama maalesef hayat peşimizi bırakmaz. Dersiniz vermeden kolay kolay gitmez. Kendi hatalarınız ile yüzleşmek zorundasınız. Çok zorlu bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ancak geleceğinizi de bu dönem belirleyecek.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; fazlasıyla hassas, duyarlı ve sezgisel olduğun bir gündesin. Duygularının yoğunluğu seni hislerinle hareket etmeye yöneltebilir. Romantik ilişkilerinde seni mutlu eden gelişmeler yaşanabilir. Bugün aldığın teklifler veya yapılan görüşmeler beklentileri karşılayabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>