Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Detaylar önem kazanıyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Yüreğinizde kabaran duyguları çok iyi tanıyorsunuz. Ama aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz.

Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor. Birçok masraf musluğunu kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor.

Tecrübeyi yaşla çok özdeşleştiriyorsunuz. Bu size bazı yanılgılar getirebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin yargı yeteneğiniz veanlayışınız kesinleşiyor. İyimserlik zihninizi genişletecek veya satışları artıracaktır. Büyük planlara ve ideallere odaklanın. Farklı tip insanlarla kolayca iletişim kuruyorsunuz ve öğrenmeye heveslisiniz. Kendini beğenmişlikten kaçının.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Ay-Satürn ve Ay-Plüton arasındaki arka arkaya gelen güzel açılar sayesinde bugün işleriniz yolunda gidecektir. Görünmeyen bir şansın üstünüzde olduğunu hissedebilirsiniz. Dostlarınız da ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olacaklardır. Saatler 21:38'i gösterdiğinde Ay, boşluğa giriyor. Bu zaman diliminden sonra haberleşmede sorun yaşayabilirsiniz. Attığınız mesajlar iletilmemiş olabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar önem kazanıyor!Maddi yükümlülüklerinin yanı sıra yakın akrabalarınla ve komşularınla aranda geçmişe dair bazı meselelerin yeniden gündeme gelmesi canını sıkabilir. Her şeye rağmen emek verdiğin konulardan taviz vermeyeceksin. Bazı işlerini öncelikli olarak halletmek isteyebilirsin. Gün içerisinde taşınma isteğinde netlik kazanabilirsin. Gayrimenkul, yazlık alım-sarımı gibi detaylar önem kazanacak. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını paraya çevirmek adına, internet satış siteleri araştırabilirsin. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla buluşabilirsin. Kendine ayrı özen göstermen gözlerden kaçmayacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı teklifler alabilir ve bunları değerlendirerek hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi etrafınızdaki olaylara karşı fazla duyarlı hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun yaşandığı zamanlarda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zekânızı kullanmanız gereken işler olabilir. Gelecek yönünde mücadeleleriniz olabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda derin ve hassas bir ruha sahip olduğunuzu görebilen kişilerle seçici bir ilişki yürütebilirseniz şansınız açık olacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, komşularınızla, etrafınızdaki kişilerle, kardeşlerinizle iletişim halinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayatı onlarla paylaşmaktan, birlikte öğrenmekten ve keşfetmekten keyif ve mutluluk duyabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harekete geçmenizi isteyen güçlü bir güç var. Birisi amaçlarınıza karşı çalışıyor ve sizi yanlış yola sokmaya çalışıyor olabilir. Fikirlerinizi başkaları kadar ifade etme hakkınız da var. Her durumda zirveye çıkmak için zihninizin gücünü kullanın. Özgürlük bir zihin halidir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, sizin hayata karşı daha huzurlu ve güvenle yaklaşmanıza destek verecek. Özellikle sizi koruyup kollayan bir kadından bugün maddi, manevi destek görebilirsiniz. İş değiştirmek isteyenler yeni fırsatlara kapılarını açabilirler. Aynı işte kalanlar ise değişen yönetim değişikliğiyle zam alıp terfi hakkı kazanırlar.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu duygusal anlamda kaybetmiş ve dibe vurmuş hissedebilirsiniz. Bu hisler sizi anlık ilişkilere yönlendirebilir. Bilmelisiniz ki; kaybettiğinizi düşündüğünüz ne ise hiçbir duygu onun önüne geçemeyecektir. Gerçeklerle yüzleşmek, kabuğunuza geri dönmek için adım atmak isterseniz evren sizi destekleyecektir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; yakınlarınla iletişiminde daha iyimser ve hassas olabilir, ilişkilerinde karşılıklı uyumu önemseyebilirsin. Ayrıca gün içinde yapacağın görüşme, anlaşma ve sözleşmeler de seni maddi manevi tatmin edebilir. Sevdiklerinle bir arada olmak için yolculuğa çıkabilir ya da hobilerinle ilgili bir eğitime başlayabilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>