Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ani yolculuklar gündeminde! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Ona çok ısrarcı davranıyor, onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada bir sergilediğiniz edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmayabiliyor, bazı insanların etkisinde kalabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu sevinci ve coşkuyu yeterince hissedemiyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştiriyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün hemen başlarında boşlukta olan Ay, 00:08 itibariyle İkizler burcuna giriş yapıyor. Bugün ailenizle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Haftaya huzurlu bir kapanış yapıyor olacaksınız. Eskiden aranızda soğukluk olan aile bireyleriyle tekrardan barışabilirsiniz. Evinizle ilgili değişikliklerde yapmak isteyebilirsiniz. Aradığınız veya çok istediğiniz bir ev varsa gönlünüze göre bir ev karşınıza çıkabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani yolculuklar gündeminde!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Hayatını düzene sokmak adına gökyüzü sana önemli fırsatlar sunarken, bazı konular üzerine düşünmek adına da bol bol zamanın olacaktır. Özellikle bugün ailendeki insanlarla birlikte yaşam alanına dair değişiklikler yapabilirsin. Net kararlar alacaksın! Bekârsan duygularını harekete geçirecek biriyle tanışabilirsin. Uzaktan yürüttün bir ilişkin varsa sevgiline duyduğun özlemle aniden yola çıkabilir, soluğu yanında alabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek adına zaman kolluyorsan, bugünü mutlaka değerlendirmelisin.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı teklifler alabilir ve bunları değerlendirerek hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, sohbetler ve yaratıcı uğraşlar açısından oldukça destekleyici olabilir. Yakın çevrenizde çok daha etkin olabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize çevresel faktörlerin müdahil olmasına izin vermek yerine birebir bir ilişki yaşamanız önemli olacak bugünlerde çok dedikodu duyabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular bugün gündeminizden düşmeyebilir. Gerçekçi ve objektif bir duruş sergilemeye çalışabilirsiniz. Son derecelerine ilerleyen Mars aşk konusunda ısrarcı olmamaya işaret etmekte.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün savaşçı içgüdülere sahipsiniz. İşin zor yanı, saldırınızı nasıl planlayacağınız. Bugünün yüksek enerjisi sizi zor durumda bırakabilir. Dışa dönük olmanız ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etmeniz sizin faydanıza olacak.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay nedeniyle bugün ev içi ilişkilerinize adeta farklı bir gözle bakıyorsunuz. İletişimin hem özel hemhayatınızda oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. İki farklı hanede vakit geçirebilir, ev ilearasında mekik dokuyabilirsiniz. Hareketli ve bol tempolu bir gün.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz bir su grubu üyesisiniz. Siz de sevgi yoksa hayat hep böyle zor akar. Bunun farkında olup, sizi her şeye rağmen seven birini bulun veya böyle birisi hayatınızda ise kıymetini bilin. Bazı Balık burçları eski sevgililerine dönmek üzereler.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; bugün evde yoğun hareketlilik yaşayabilir; aile büyüklerini veya misafirlerini ağırlayabilirsin. Yerleşim değişikliği, taşınma ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili işlerinde kararsızlığa düşebilirsin. Fakat yakınlarından aldığın fikirler zihnini açabilir, her şey umduğun gibi gelişebilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>