Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Balık kadar etkileyici kimse olamaz!

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Bu, hepimiz için kafa karıştırıcı bir dönem. Sizin de bunu fark ettiğinize şüphe yok. Bu gibi durumlarda bazı insanlar normalde olduklarında daha hırçın olabilirler çünkü büyük değişimlere direnirler. Geçmişten gelen geleneklere bağlı kalmak isterler.#burç adı# burcu hassiyetiniz sizi geçmişe karşı son derece hassas kılıyor fakat mevcut koşullar, inançlarınızdan vazgeçmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla biraz unutkan olmanız mümkün. Gezegen enerjileri zihninizi bölük pörçük düşüncelerle doldurabilir. Aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum biraz dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Halletmeniz gereken şeylerin hepsi için bir liste yapmaya çalışın. Beyniniz aşırı duyarlı olabilir ancak merak etmeyin; bu durum kısa süre içinde geçecek.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde finansal konularda bir tamamlanma sağlayabilirsiniz. Borç ödeme, borcunuzu kapatma, bir satın alım yapma ve istediğiniz bir şeye ulaşarak rahatlama durumları olacaktır. Kibir duygusuna dair düşünce ve tavırlarınızı fark ettiğiniz noktada törpüleyin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel haberlerle başlıyorsun. Duyacakların, bir süredir üzerinde dolaşan kara bulutların da dağılmasına yardımcı olacak. Hava burcundaki Merkür gerilemesi bitiyor. Eğer yalnız bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını belli etmek isteyeceksin. Akşamüzeri yalnız zaman geçirmek isterken beklemediğin bir arkadaşından gelen telefon planlarını karıştırabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki ilişkinizi unutamıyor olabilirsiniz. Onu bitirmek konusunda gerçekçi çözümler içinde olmadığınız sürece bitirmeniz zor olabilir. Artık geçmişi geride bırakmayı bilmelisiniz. Ana odaklanmalısınız. Hayat her daim yenilenmeyi seviyor, sizin de gözünüz hep yenilenmek üzerine olmalı… 

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Gün içinde sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hemhem aşk konusunda bireyselliğe önem verebilirsiniz. Aşk konularındaki şansınız sizi ilerlemeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirebilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığımız dünya gün geçtikçe artan bir hızla evriliyor gibi görünüyor, hatta biz konuşurken bile düzen devam ediyor. Geçmişte yapmayı alışkanlık hale getirdiğiniz şeyler için kendinizi biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Ama bu dünyanın gelişmeye ihtiyacı var. Geçmişinizi düşündüğünüzde biraz duygulanabilirsiniz, ancak melankoliyle yüklü bu geçici kriz anının hayatınızda ilerleyen ve değişen şeylere karşı direnmesine izin vermemelisiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitti sandığınız veya bitmiş olmasını umduğunuz bir konuda muhatabınız hoşunuza gitmeyecek geri dönüşler yapabilir. Eski sevgili, hayatınıza temas edebilir. Çok fazla dış etken olsa da şaşırtıcı bir şekilde bunların sizi etkilemediğini fark edeceksiniz. Artık kendi benliğinizin inşasına verdiğiniz çabanın karşılığını alıyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konumlarınız, yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir; aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Atacak olduğunuz adımlarda ve alacağınız kararlarda duygularınızı ön planda tutmak isteyeceksiniz. Ruhsal dengenizi korumaya özen göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Yaşanan bazı olaylar sizin tadınızı kaçırabilir. Etrafınızda bulunan insanlara da ne güçlü ne de zayıf yönlerinizi göstermek isteyeceksiniz. Her şeyden kolayca etkilenebileceğiniz bir gün.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>