Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat! Zaman zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir. Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 20 Mart saat:19:15-20 Nisan saat:06:12 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların parasal konularda hızlı kararlar vermeniz, aktif hareket etmeniz anlamına gelse de, ben etraflıca düşünmenizden yanayım. Lütfen harcamalarınıza dikkat ediniz. Unutmayalım, 23 Mart tarihinde Merkür gerileyecek. Kredi çekmek, borçlanmak, daha fazla kazanayım diye aceleyle hareket etmek yanlış olabilir. İzlediğiniz yolun doğruluğundan emin değilseniz daha dikkatli olmakta yarar görüyorum. Güneş-Koç geçişinin hepimize güç kazandırması dileğimle,

20 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı şeyleri oluruna bırakmak gerektiği fikri seni rahatlatıyor ancak kontrollü davranman gerektiğini de biliyorsun.

20 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamımızda önünüze çıkan engelleri bir sorun olarak görmeyip onlara farklı bir gözle baktığınızda aslında yaşama olan bakışınız da o yönde değişecektir. Buna göre olumsuz olan şeylerde bir hayır olabileceğini olumlu olan şeylerde de hayır olamayacağını fark edip düzeni olduğu gibi kabul etmek yaşamı daha sevgiyle kucaklamanıza yardımcı olacaktır.

20 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızla değil aklınızla kararlar almanız gereken bir gün olabilir. Yoğun bir konuşma ve yazışma trafiği yaşayabilirsiniz. Duyacağınız haberler sadece işinizle de ilgili olmayabilir. Hatta bazıları tamamıyla dedikoduya girebilir. Ancak siz duyduklarınızı tartmalı, ölçülü tepkiler vermelisiniz. Çünkü bazı haberler size yeni fırsatlar yaratabilir.

20 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün pek çok konuda rahatlatıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız yarım kalan işleriniz tamamlanabilir hakkınız olan bir para yada taşınmazı adaletli bir şekilde elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık ve şüphe ilişkinizde nedensiz sorunlar çıkartarak huzursuzluklara neden olabilir sonunda pişman olacağınız şeyler yapmamaya özen göstermelisiniz. İş işten geçmeden önce?

20 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş burç değiştirirken özellikleve para konularında kendinizi çok daha motive ve istekli hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yeteneklerinizi, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi rahatça göstereceğiniz bu dönemde meyveleri toplamaya, kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

20 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş Koç burcuna geçiş yaparak ilkbaharı başlatıyor. Günlük temponuzda işe bağlı olarak artış meydana gelir. Kazancınızdaki artışın sebebi çok çalışmanız, hızlı kararlar almanızla doğru orantılı olacaktır. Kendinize verdiğiniz öz değerin farkına varacaksınız. Çevrenizdeki herkesten daha fazla yeteneğiniz olduğunu keşfetmek sizi mutlu eder.

20 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partneriniz veya eşinizle sürdürdüğünüz ilişkiniz, bugün, birinci önceliğiniz haline gelebilir. Onunla kurduğunuz iletişimi daha da güçlü hale getirmeyi arzu edebilir veya bir sorununuzla ilgili olarak yardım etmesini isteyebilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 56" R
Ay
Yay
13° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 05' 23"
Venüs
Koç
27° 08' 27"
Mars
Balık
27° 18' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 42"
Satürn
Balık
16° 17' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 51"
Lilith
Başak
22° 59' 25"
True Node
Koç
15° 29' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>