Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Paylaşımların Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 50%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Sağlam görünen bir zemin aslında kum dışında bir şey olmayabilir. Bastığın zemine dikkat et. İnsanlarla anlaşmayı zorlaştırabilecek, heyecanlı ve yanlış anlaşılmayı davet eden bir element havaya hakim. İyi haber şu ki senin hislerin gayet sağlam zeminde ve her ne yaşanırsa yaşansın, içsel sabitliğinin senin için çok önemli olduğunu biliyorsun.Bir şey yaptığın takdirde de; yapmadığın takdirde de kötü kadere mahkum olacak gibi hissediyorsun. Bir yandan, bir konuyla ilgili tepkilisin, fakat biliyorsun ki hislerini söze döktüğün takdirde birisi zarar görecek. Öte yandan, hislerini kendine saklarsan kötü hissetmeye devam edeceksin ve çevrendekileri de etkileyeceksin. Kendini dürüstçe ifade etmen en doğrusu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi şans ve fırsatlarla karşılaşabilir, bir arzu ve dileğinizle karşılaşabilirsiniz. Korkularınızı bugün beslememeye, negatif olasılıklara odaklanmamaya özen gösterin. Negatif enerji temizleme çalışmaları yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyfinin yerinde olması, çevrenle olan iletişimini etkileyecek. Bu durum çevrenle olan paylaşımlarının artmasını sağlayacak. Duygusal olarak bağlı olduğun insanların hayatlarına daha fazla müdahale edebilirsin. Telefonunu bugün yanından hiç ayırmak istemeyeceksin, çünkü bugün bayramın ilk günü.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir çalışma serüvenine başlıyorsunuz. Başvurularınıza olumlu yanıt gelmesi sizi çalışma hayatında yeni bir vitrine taşıyor olabilir. Kendinizin en iyi versiyonu olmak için tüm gücünüzde uğraşmalı ve bilginizin hakkını vermelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Daha hızlı ilerlemek isteyeceğiniz zamanlardasınız. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Annenizle ilgili konular bunalmanıza neden olabilir. Uğraştığınız işleri düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde fikir ayrılığından tartışmalar yaşanabilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş odaklı olacağınız bugünlerde stresinizi arttırmamalısınız. Sağlık alanında dikkatli olmalısınız. Kronik rahatsızlıklarınıza çözümler bulabileceğiniz bir dönemdesiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Verdiğiniz molalar işe yaramış gözüküyor. Etrafınızdaki herkesin sizin kadar şanslı olamayabileceğini düşünüp, biraz ılımlı davranmayı seçebilirsiniz. Takdir edilmese dahi iyilikler karşılığını bulur.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir; kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan birlikteliğinizden çok memnunsunuz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam etmelisiniz. Hep yapmak istediğiniz bir şeyi denemek için mükemmel bir zaman.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>