Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklılık Arayışındasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Enerji gerektiren ve sizi canlı hissettiren durumlar sizi motive ediyor. Bugün, aşk hayatınızda bu tür maceraperest bir his yaşayabilirsiniz. Eğer durum böyleyse, duygularınıza çok kapılmamaya çalışın çünkü sizi yorabilir. Unutmayın, herşeyin fazlası zarar.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine – keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.İşleri kendi tarzınızda yapmaya ısrar etmeniz durumunda, bugün sizin için moral bozucu bir gün olabilir. Muhtemelen bu tür bir hareket dosttan ziyade düşman kazanmanızı sağlayacak. Zihninizi çok zorlamayın ve bırakın sezgileriniz devreye girsin. Büyük olasılıkla bir karar üzerine ne kadar az kafa yorarsanız, verdiğiniz karar o kadar doğru olacak. Durumu fazla kurcalamanız işin içindeki herkes için zaman kaybı olmaktan başka bir şeye yaramayacak. Cevabın son derece basit olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şey yaptığın takdirde de; yapmadığın takdirde de kötü kadere mahkum olacak gibi hissediyorsun. Bir yandan, bir konuyla ilgili tepkilisin, fakat biliyorsun ki hislerini söze döktüğün takdirde birisi zarar görecek. Öte yandan, hislerini kendine saklarsan kötü hissetmeye devam edeceksin ve çevrendekileri de etkileyeceksin. Kendini dürüstçe ifade etmen en doğrusu olacaktır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle ilişkileriniz sizi daha iyi hissettirirken geleceğe dair kaygılar, sizi beklemeye alan durumlar can sıkıcı olabilir. Hayatınızın bir alanında kısıtlanmış hissedebilir veya mecburiyetlere göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve düşüncelerin karşılaştığın olaylarla birlikte değişmeye başlayacak. Farklılık arayışında olman seni kökten bir değişiklik yapmaya itebilir. Bunun tam zamanı! Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın bir konuda, aile büyüklerin senin için ilham kaynağı olabilir. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyebilir, çeşitli planlar yapabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evliliğe yönelik düşünceler aklında yer etmeye başlayabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Düşünceleriniz ve yaşadıklarınız yükünüzü ağırlaştırıyor olabilir. Hayatta hiçbir şey çözümsüz değildir. Olayların içinden çıkıp bir de dışarıdan bakarak çözmeye çalışın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sonuca giderken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırmasın. Bugün olaylara karşı iyimserliğinizi koruyabileceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengeli ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimsel kopukluklar yaşayabilirsiniz. İyi hatırladığınız anılarınız yüzünüzü gülümsetebilir ve bugüne verimli efektif olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en zor olayları dahi hiçbir şeymişçesine kolayca çözümleyebilirsiniz. Bu yeteneğiniz ve heyecanlı hikayelerinizle gözleri üzerinizde topladığınız bir gün olacaktır. Hırslarınız ve güçlü arzularınızın kesiştiği konularsa durdurulamazsınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sergileyeceği bir davranıştan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var. Duygu alış verişi içinde olduğunuz kişiler, değişen ruh yapınız yüzünden sizi anlamakta zorluk çekiyorlar. Net olmayı başaramıyorsunuz. Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.. Aşk yaşantınızda farklı değişimler gündemde. Beklemelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>