Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önyargıları Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 90%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Başkalarıyla ilgilenmek konusunda iyisin. Her zaman arkadaşlarınızın ve ailenizin iyiliği için çalışıyorsunuz. Bu sizi zodyakın en tatlı burçlarından biri yapıyor, ama aynı zamanda insanların bazen sizden faydalandığı anlamına da geliyor. (Bu kasıtlı ya da kasıtsız olabilir.) Bugün çok fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Başkasının işini yaptığınız için, onların daha çok kendi görevlerini yerine getirmeleri gerekebilir.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Son zamanlarda bir sosyal kasırgaya yakalandınız ama bugün evde kalmak ve gevşemek sizi çok mutlu edecek. Kalem ve kağıt çıkarmak ve son birkaç günün bazı olaylarını kaydetmek isteyebilirsiniz. Belirli bir probleme yeni bir vizyon ya da anlayış kazandırabilirsiniz. Durumu analiz etmek için harcanan bazı sessiz zamanlar bazı ilginç çözümler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal etkinliklere davetiyeler gelebilir katılıp katılmamak arasında gidip gelebilirsiniz. Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Biraz kendinizi dinleyin.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem kendine hem de çevrene karşı korumacı olduğun bir gündesin. Bu durum istemesen de bazı detayları gözden kaçırmana sebep olabilir. Kendini geliştirmek adına çeşitli kurslara yazılabilirsin. Gün içinde karşılaştığın olaylara karşı önyargılı tavrını geride bırakmak sandığından daha faydalı olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, bugün senin için çok özel birisi ile tanışabilirsin. Hukuki konular da gündeme gelebilir.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde ilişkinizde bazı şeyleri değişime götürmek isteyebilirsiniz. Kendinizi çok fazla anlatmak yerine bazı durumları akışa bırakmalısınız. Sanki elinizden gelen hiçbirşey yokmuş gibi davranmaktan vazgeçin. Sizler elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeortamınızda iyi niyetinizi kullanmaya çalışan kişiler olabilir. Kurallar bütününe bağlı çalışma ortamı sizler için daha sağlıklı olacaktır.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki üç aylık dönemde olayların biraz daha kontrolünüz dışı gelişebileceği bir süreç başlıyor. Bu süreç kendinizi ruhen ve manevi açıdan yeniden yapılandırabileceğiniz ve akışın getirdiklerinden çok şey öğrenebileceğiniz bir süreç olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel görünüşüz hakkında fazlasıyla endişeli ve güvensiz olduğunuz bir dönemdesiniz. Muhtemelen hoşlandığınız birini etkileme kaygısındasınız. İç güzelliğinizin dışınıza yansıdığından emin olun ve kendinize güvenin!

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde psikolojinizle ve iç dünyanızla ilgili konular ön planda olacaktır.Psikolojik destek almak ve spiritüel yönünüzü güçlendirmek için önümüzdeki birkaç ayı değerlendirebilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu hayallerinize yönelik harekete geçmenizi sağlayacak desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kaynakları ortak kullandığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum oluşabilir. Harcamalarla ilgili birbirinize baskı yapmak yerine, fedakarlıklarda bulunup birbirinizi rahatlatmaya çalışma eğilimi görülmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dün egonuz şişti demiştim ama biraz da hakkınız var. Evren tüm ışıklarını size çevirmiş vaziyette. Bu fark edilirliğinizin tadını çıkartmak da hakkınız. Sadece bu hakkınızı kullanırken, gözlerinizin kör olmasına izin vermeyin. Işığınız başkalarını da aydınlatabilsin.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün burcunda ilerleyen Ay; senin toplumsal açıdan önem verdiğin konularda iletişimsel olarak yardım amaçlı çalışabilmen için seni destekleyecektir. Satürn' ün burç değiştirmesiyle birlikte bu iki buçuk yıllık dönemde; bilinçaltını kurcalayan korkularından arınmana ve seni bilgiye aç hissettirerek kendini geliştirmeni sağlayacaktır.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>