Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ruhun Daha Cömert Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizm hayatınızdaki her şey güzel bir şekilde ilerliyor olabilir, ama aniden tökezlediniz. Belki de bir doğum günü veya yıldönümünü unutmuş olabilirsiniz. İncittiğiniz kişiye yaklaşın, dürüst olun ve ondan özür dileyin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya bir adım atmanız beklenmiş fakat bunu yapmadığınız için başarısız olmuş olabilirsiniz. Hiçbir şeyin değişmez olmadığını ve kendi kurallarınızı kendiniz yazdığınızı unutmayın. Sizin yolunuz başkasınınkinden farklı olabilir ve bu onu daha iyi ya da daha kötü yapmaz.

Ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Anneniz bugün sizi arayabilir ve sizi özlediğini hissedebilirsiniz. Yakınlarda yaşıyorsa, neden bir ziyaretle onu şaşırtmıyorsun? Ya da aileniz uzak yaşıyorsa, onlarla telefonda daha fazla sohbet etmeye çalışın. Telefon masraflarını bütçenize göre ayarlayın, böylece masrafı çok hissetmezsiniz. Aile önemlidir ve ebeveynlerinizle olan ilişkiler paha biçilmezdir!

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Tutku dolusun. Muhtemelen de pek ev işi yapasın olmayacak. Daha çok gününü eğlenerek geçirmeye ayırmak istiyorsun. Romantik partnerinle özel bir şeyler yap. Güzel bir parka gezinti planlayın. Birbirinize olan hayranlığınızı dile getirin. Ya da bir lokantada akşam yemeğinin tadını çıkarın. Birlikteliğinizin basit öğelerini bile kutlama faktörü haline getirin!Tanıdığınız biri zor bir durumdan geçiyorsa, yüksek olasılıkla sizden destek ya da tavsiye istemek için kapınızı çalacak. İnsanlar sizi canıgönülden ilgili ve iyi bir arkadaş olarak görüyor, özellikle de zor zamanlarda. Muhtemelen koruyucu ve yardımsever olarak onların saygısını kazandınız. Böylesi iyi bir arkadaş olduğunuz için siz ihtiyaç duyduğunuzda da insanların sizin yanınızda olması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son ne zaman ellerinizi kirlettiniz? Evet, dışarı çıkıp kirletmeyi kast ediyoruz. Gerçekten o kadar oldu mu? Elementlerle biraz fiziksel ilişki kurmak size iyi gelecektir. Bahçenize birkaç çiçek ekmeye ya da ihtiyacı olan bitkilerinizin saksılarını değiştirmeye ne dersiniz? Kili şekillendirerek basit heykeller yapmayı da deneyebilirsiniz. Bırakın içinizdeki çocuk dışarı çıkıp oynasın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yasal ve adli konular gündeme gelebilir, davalarla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Çocuk sahibi olma, çocukların hayatıyla ilgili yeni gündemler söz konusu olabilir. Bazı aşk ilişkilerinde eski bir dönem kapanabilir, bazı ilişkilerde ise geçmiş konular konuşulabilir. Finansal konularda risk almamaya çalışın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınıza karşı gösterdiğiniz ilgi ve kibarlık, onların gönüllerinde farklı bir noktaya oturmanızı sağlıyor. Anı yaşama tutkun daha hızlı organize olmanı sağlarken, tatil planlarını artırıyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hiç beklemediğin bir yerde; hayranlık duyabileceğin biri ile tanışabilirsin. Duygusal olarak kendini farklı hissetmeni sağlayacak.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne ilişkinizde sürpriz bir gelişme ile başlıyor olabilirsiniz. Partneriniz size olan duygularında belli kararlar alabilir ve bu kararları sizinle paylaşabilir. İletişiminizin güçlü olduğu bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Ortaklarınız sunumları sizin yapmanızı öneriyor olabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sonuca giderken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırmasın. Bugün olaylara karşı iyimserliğinizi koruyabileceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengeli ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi bitirebilir ya da ciddi kararlar alabilirsiniz. Mail atmak gibi işlerinizi gerçekleştirirken kontrol etmeniz yerinde olacaktır.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünecek çok şeyiniz var ama fazla zamanınız yok. Çalışanlarınızın dinlemesini sağlayabileceğinizden emin olun. Buna ihtiyaçları var.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ilehayatınızla ilgili konular gündeminize taşınıyor.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilir,plan ve stratejilerinizi oluşturmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim finansal konulara dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, bugünlerde borçlanmamaya özen gösterin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok cilveli ve tutkulu hissettiğiniz için, bugün partneriniz ile birlikte güzel bir buluşma ayarlayın. İş yerinizde, harika fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Kafanızı dinlendirmek için biraz yalnız vakit geçirmeyi deneyin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizle aranızda ortaya çıkabilecek çatışmalardan uzak durmalısınız. Olayların büyümesine imkan vermeyin. Kendinizi oldukça öfkeli hissetseniz bile sinirlerinize hakim olun ve hoşgörülü davranın. İşinizle ilgili oldukça önemli kararlar almak üzeresiniz. Sakin davranarak hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız. Düşünerek karar vermeniz için epeyce zamanınız var. Dinamizminiz ve girişkenliğiniz, bol kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Ses tellerinize ve boğazınıza dikkat etmeniz önemli.

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 54' 21" R
Ay
Boğa
16° 06' 18" R
Merkür
Koç
21° 48' 08"
Venüs
Boğa
10° 30' 13"
Mars
Koç
05° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 56"
Satürn
Balık
17° 13' 20"
Uranüs
Boğa
22° 47' 29"
Neptün
Balık
29° 07' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 09"
Lilith
Başak
24° 11' 36"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>