Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Garanticisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Politik güçlerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Nasıl arkadaşlar edinip insanları nasıl etkileyeceğinizi hep biliyordunuz. Mecbur kaldığınızda, rütbeli insanları etkileme konusunda hiçbir zorluk çekmiyorsunuz. Bugün bir çalışanın kaygıları konusunda yönetimle konuşmanız gerekebilir. Bu, ücret ve işyeri standartlarını içeren bir sendika sorunu olabilirr ya da birini kanatlarınızın altına alıp ona yardım etmeye karar verebilirsiniz.

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıdığınız biri zor bir durumdan geçiyorsa, yüksek olasılıkla sizden destek ya da tavsiye istemek için kapınızı çalacak. İnsanlar sizi canıgönülden ilgili ve iyi bir arkadaş olarak görüyor, özellikle de zor zamanlarda. Muhtemelen koruyucu ve yardımsever olarak onların saygısını kazandınız. Böylesi iyi bir arkadaş olduğunuz için siz ihtiyaç duyduğunuzda da insanların sizin yanınızda olması muhtemel.

24 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizdeki ilişkilerde değişimler olabilir. Karşınızdakilerden göreceğiniz tavır ve sözlere göre duygu ve düşünceleriniz pozitif veya negatif anlamda değişebilir. Daha hassas ve etkiye açık bir gündesiniz. İnsanların enerji alanından etkilenebilirsiniz. Kendi duygu ve düşüncelerinizi ötelememeye dikkat edin.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında, gizli kapaklı işlerin döndüğünden şüphelenebilirsin. Sosyal medyada paylaşımlarına karşı biraz daha dikkatli olmalısın, yanlış anlaşılmalar keyfini kaçırabilir. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan “inceldiği yerden kopsun” psikolojisine girebilirsin. Ani karar almaktansa, işini sağlama alarak hareket etmende fayda var.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde mesafeli olmak isteyebilirsiniz. Bu duruma neyin sebep olduğunu partneriniz anlamamış olabilir. Alındığınız konuyu açıkça ifade etmek ruhunuza iyi gelecektir. Ailenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sakin kalarak soğukkanlı cevaplar vermelisiniz. Ruhunuza iyi gelen dostlarınızla iletişiminizi kesmemeye özen göstermelisiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

24 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyeceğiniz ve niyetlerinizde net olacağınız bugünlerde istediğiniz reaksiyonu tam olarak karşınızdaki kişilerden alamayabilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

24 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla ayrıntı sizi kesinlikle çılgına çevirecek ve konsantrasyonunuzu kaybetmeye zorlayacaktır. Neyi imzaladığınız konusunda dikkatli olun, özellikle neyi onayladığınızdan emin değilseniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün olacaktır, arkadaşlarınızla vakit geçirmekten keyif alırsınız. Merkür'ün Mars ile karşıtlığı finansal konulara dikkat çekiyor. Bugünlerde bütçenizi aşacak harcamalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

24 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle ilişkilerinizde yaşadığınız paylaşımlardan etkilenmeniz mümkün. Sorunlarınızı iyimser bir yaklaşımla çözmeye çalışacaksınız. Sizi sınırlayan konuları ortadan kaldırmaya hazırlanın. Farklı bir ortamda tanışacağınız mevki ve kariyer sahibi bir kişiden sürpriz birteklifi alma olasılığınız var. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir süre kırmızı et yememeniz, sağlığınız açısından çok faydalı olacak

24 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 13" R
Ay
Boğa
12° 03' 60" R
Merkür
Koç
21° 33' 45"
Venüs
Boğa
10° 09' 41"
Mars
Koç
05° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 01"
Satürn
Balık
17° 12' 00"
Uranüs
Boğa
22° 46' 31"
Neptün
Balık
29° 07' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 14"
Lilith
Başak
24° 09' 45"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>