Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişim Kurmakta Güçlük Çekebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

İdareli olabilme yetin bugün ön plana çıkıyor. Evrenden gelen fazladan destekle, gününün bir kısmını alışverişe ayır. Gerekyeri gerek evin olsun, ucuz ürünleri bir kilometre öteden fark edebileceksin. Harika indirim ve fırsatlarla karşılaşırsan da şaşırma. Kuponlarını ve alışveriş listeni kap, ve günün tutumlu enerjisinden faydalan.Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir girişimin önderi olmaya karar verebilirsiniz. Bir sosyal sorumluluk vakfına üyeyseniz, bağış toplama kampanyalarının yönetimini ele almak isteyebilirsiniz. İnsanlarda bağış toplayabilir ve diğer gönüllülerin yapacağı işleri organize edebilirsiniz. Değerli bir projede yönetici olmak hoşunuza gidebilir. Yönetim kabiliyetinizi olumlu bir biçimde kullanabileceğiniz yöntemler geliştirin. Diğer insanlarla paylaşabileceğiniz pek çok yeteneğiniz var.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca her köşede cesaret bulabilirsiniz. İş arkadaşları, büyük veya küçük bir projeyi bitirmenize yardımcı olmak için istekli. İnsanlar size belirsiz veya kafa karıştırıcı fikirleri açıklamak için daha fazla zaman harcıyor. Evde, aile üyeleriniz veya oda arkadaşlarınız en çok nefret ettiğiniz işleri halleder ve çok hak ettiğiniz bir mola vermenizi sağlar. Buna karşılık, bu nezaketleri hatırlayacak ve sıra size geldiğinde vermeye çok daha hazır olacaksınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile ilgili gelişmeleri en son sen öğreniyorsun. İletişim kurmakta güçlük çekeceğin bir gün olabilir. Bugün çevrende bazı kişilerin arkandan çevirdiği birtakım işler olduğunu öğrenebilirsin. Evli bir Balık burcuysan eşinle aldığın maddi konulardaki kararları hızlıca uygulamaya koymak isteyebilirsin. Yeni bir araba için birikim yapmaya başlayabilirsin. Başlarda zorlansan da bu duruma alışman kısa sürüyor.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili durumlarda üzerinize düşen sorumlulukları daha fazla önemsemeniz gerekebilir. Ev ve gündelik yaşamla ilgili yeni düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde evde yakın çevrenizde daha fazla hareket ve meşguliyet söz konusu. Kendinize daha fazla zaman ayırmalı ve yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün enerjiniz yükselecek, yakınlarınızla görüşmek, planlar yapmak isteyebilirsiniz. Mümkün olmazsa da iletişim kanallarız bolca çalışacak.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, kendinizi yemek kitapları arasında bulabilirsiniz. Aile içi konularla iç içe olmak sizi bir miktar sıksa da bugün eve odaklı olmak isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizi erteleyip kendinize vakit ayırmanız ruh sağlığınız için daha iyi olacaktır. Yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahatine devam eden Ay ailevi meselelerinizi ön plana çıkarıyor. Bugün evde zaman geçirmek size keyif verecektir.Evinizi güzelleştirmeye yönelik alışveriş yapabilir, evinizin tesisat problemlerini çözebilirsiniz. Aile içindeki problemlerin çözümü için de bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşılaşabileceğiniz tek sorun stres, ancak bunun dışında tamamen iyi durumdasınız. Bu aralar bir türlü yalnız kalamıyorsunuz ve herkesi idare etmek zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Bugünyoğunluğunuz azalacak ve kendinize vakit ayırabileceksiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>