Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dostluk Kavramını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Günün enerjisi seni risk almaya yöneltiyor. Evet, senin için ciddi riskler almanın zamanı geldi. Normal düşünme biçimini kullanarak aşılamayacağınıdüşündüğün sorunlar için aklını olasılıklara ve çözümlere aç. Neden arzuladığından daha azıyla yetinesin? Kendi kendine şunları tekrarla: risk yoksa kazanç da yok. Cesaret ve istikrar seni günün kazananı yapacaktır.Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgünlüğünüz farkında olmadığınız kadar şaşırtıcı. Sorun şu ki, bunu her zaman avantaja dönüştürebilme konusunda yeterince cesur değilsiniz. Topluma uyum sağlamak için bu yönlerinizi biraz bertaraf etmeniz gerektiği inancındasınız. Ancak buna yönelik çabanız muhteşem bir özgünlüğün açığa çıkmasını da tehlikeye atabilir. Kendiniz olma cesaretini gösterin, tamamen özgür olun ve böylece günün sonunda kendi uyumunuzu bulacağınızı göreceksiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tam olarak aradığınız yönü bulmak zor olabilir. Belki de sizi yavaşlamaya ve enerjinizle daha pratik olmaya zorlayan güçlü bir kuvvet vardır. Bu, duymak istediğiniz tavsiye olmayabilir ancak muhtemelen takip etmeniz gereken tavsiye. Dünyanın çevrenizde dönmediğini unutmayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşayacağın bazı deneyimler dostluk kavramını yeniden sorgulamana yol açabilir. Beklentilerini yerine getiremeyen bazı davranışlar ile karşılaşmak seni de duygusal anlamda değiştirebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan duygusal inişlerin çıkışların karşı tarafın güven duygusunu sarsabilir. Maddi açıdan toparlanman için kardeşinden aldığın bir yardım işine yarıyor. Bu durum zihin olarak rahatlamanı sağlayabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi negatif insanlardan soyutlamayı öğrenmelisiniz. Hayatınızın enerjisini çeken değil tam tersine enerjinizi arttıran insanları hayatınıza dahil edin. Çatışmaları büyütmeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi etrafınızdaki olaylara karşı fazla duyarlı hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun yaşandığı zamanlarda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zekânızı kullanmanız gereken işler olabilir. Gelecek yönünde mücadeleleriniz olabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle yeni ilişkiye başlamış Balık burçları adaptasyon problemi yaşayabilirler. Ancak yine de güzel bir ilişki arifesindesiniz. Mutluluk çok yakın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularında motivasyonunuz, istek ve hevesleriniz artıyor. Ailenizle daha fazla bir arada olmak ve vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik ilgi ve merakınız artıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız kararlar uzun vadede sizin için çok büyük etkileri olacağının farkına varmalısınız. İyice düşünmeden hareket etmediğinizden emin olun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemi evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Akşam saatlerine beklenmedik birinden haber alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar bir süredir endişelerinizden kaçıyorsunuz. Fakat siz yetişkin bir bireysiniz ve gelişmeniz için korkularınızla yüzleşmeniz ve onlarla sağlıklı bir şekilde başa çıkmanız gerekiyır. Sevdiğiniz insanlarla konuşun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cesaret isteyen işlere yatkın değilsiniz. Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İçsel sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel olabilir fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Bugün, fikirleriniz ifade ederken bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 40" R
Ay
Balık
23° 00' 06"
Merkür
Koç
19° 01' 22"
Venüs
Boğa
06° 02' 21"
Mars
Koç
02° 52' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 51"
Satürn
Balık
16° 55' 37"
Uranüs
Boğa
22° 34' 55"
Neptün
Balık
29° 01' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 15"
Lilith
Başak
23° 47' 29"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>